IKKE TIL VM: Juventus-angriper Carlos Tevez blir etter all sannsynlighet vraket fra Argentinas tropp til sommerens fotball-VM. Foto: AP Photo / Fabrizio Giovannozzi / NTB Scanpix
IKKE TIL VM: Juventus-angriper Carlos Tevez blir etter all sannsynlighet vraket fra Argentinas tropp til sommerens fotball-VM. Foto: AP Photo / Fabrizio Giovannozzi / NTB ScanpixVis mer

Nekter for at Messi-krangel er grunnen til VM-vraking

- Tull.

Carlos Tevez har ikke spilt for det argentinske landslaget siden 2011 og lite tyder på at han blir med til sommerens VM. Spissen avviser at en krangel med Lionel Messi er grunnen til fraværet.

30-åringen sier derimot at de to har et godt forhold.

- Jeg vet ikke hvor dette tullet kommer fra. Det publiseres over alt, men sannheten er at vi kommer god overens. Vi har aldri hatt et problem med hverandre, verken på trening eller i kamp. Han er en veldig sjarmerende og høflig person, sier Tevez.

Messi spilte VM for Argentina i 2006 og 2010, men har ikke helt lyktes som i klubblaget Barcelona.

- Dette blir hans VM. Det håper jeg av hele mitt hjerte for han er en fantastisk spiller. Han og Cristiano Ronaldo, som jeg spilte med i Manchester United, er verdens to beste spillere, sier Tevez.

Tevez spilte sist for Argentina da de røk ut av Copa America i kvartfinalen i 2011. Det skal mye til for at han blir å finne i sommerens VM-tropp.

- Alle spør meg hvorfor, men det ville vært respektløst å si «at sånn er det bare», forteller spissen.

TV-kanalen Cronica har kjørt en kampanje for å få med Tevez til sommerens VM og sist fredag protesterte flere fans i Buenos Aires mot at han er ute av troppen.

(NTB)

SELVSKREVEN: Lionel Messi skal spille i sitt tredje VM til sommeren. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO / NTB Scanpix
SELVSKREVEN: Lionel Messi skal spille i sitt tredje VM til sommeren. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO / NTB Scanpix Vis mer