Nekter for gruppesex

Den 17-årige skolejenta er dypt nedbrutt etter anklagene om at hun frivillig hadde sex med fotballspillerne.

Det var kjendisvennen og partyfikseren Nicholas Meikle som i går hevdet at tenåringen av fri vilje hadde sex med ham og tre andre menn i London forrige helg.

Ifølge Meikle ble 17-åringen til frokost på hotellet Grosvenour House lørdag formiddag, etter at hun natta før gladelig hadde seksuell omgang med ham og tre fotballspillere.

Partyfikseren kommer trolig til å måtte gjenta påstandene i retten. Det sier jentas rådgiver Max Clifford.

- Hun er fast bestemt på at rettferdigheten skal seire, sier han til londonavisa Evening Standard.

- Da jeg snakket med henne gråt hun hemningsløst. Hun nekter standhaftig for denne versjonen. Hun godtok å ha sex med en person, det er alt. Hun er helt knust.

Scotland Yard etterforsker den påståtte voldtektssaken, og påstandene fra Meikle i ei søndagsavis i går presser trolig politiet til å framskyve avhør med spillerne.

Jentas historie er at hun voldtatt av fire menn, mens ytterligere to skal ha misbrukt henne på rom 316 luksushotellet.

- Hun trøstes av faren og søsteren hjemme nå. De er alle helt knust. De sier at uttalelsene er komplett motbydelige og helt usanne. Jenta står ved alt hun har sagt til politiet, sier Clifford.

The Mirror kan i dag fortelle at tre stjernespillere i sentrum for voldtektsanklagene møttes på café i går. De skal ha brukt 45 minutter til å gå gjennom avisene, og diskuterte livlig underveis.

Newcastles Kieron Dyer ble navngitt av Meikle som landslagsspilleren som betalte for hotelrommene. Han skal ikke ha vært på hotellet sammen med 17-åringen, og har alibi fra en annen kvinne.

- Kieron er uskyldig, sier Dyers far, Leroy.

(Dagbladet.no)

ÅSTEDET:</B> Her er luksushotellet Grosvenor House, der jenta påstår hun ble voldtatt av flere menn.
FAKSIMILE:</B> Daily Mirror i dag.