Nekter fortsatt å godta Giggs-frekkis

Lille anker igjen.

(Dagbladet.no): UEFA brukte ikke lang tid på å avvise Lilles første protest mot Ryan Giggs\' vinnermål i Champions League-kampen sist tirsdag.

Giggs tok franskmennene på senga like før full tid da han tok et kjapt frispark, og United skaffet seg dermed et gunstig utgangspunkt foran returmatchen på Old Trafford.

Men Lille nekter fortsatt å akseptere tapet, og har anket UEFAs avgjørelse om å avvise den første protesten.

Ankeutvalget vil møtes førstkommende fredag for å behandle saken på ny - men det er lite trolig at utfallet blir noe annerledes enn sist.

- De som så kampen skjønner hvorfor vi anker. Denne saken må behandles grundig, og det må UEFA sørge for. Det må bli gjort kjent at dommeren hadde stor innflytelse på utfallet av kampen. Vi måtte anke av moralske grunner, sier president Michel Seydoux til Reuters, ifølge Sky Sports.

Og legger til at Lille kjemper på vegne av alle andre klubber i Europa.

- Det er helt nødvendig å ta denne saken hele veien, og vi vil gå hele veien. Dette er en kamp Lille tar, for alle andre klubber, for å sørge for at dette aldri skjer igjen, sier han.

UEFA har fortsatt ikke avgjort om det vil få konsekvenser for Lille etter at de tilsynelatende tok laget av banen i protest etter frisparkmålet fra Giggs.

FREKKIS: Men de fleste er enige om at Ryan Giggs var i sin fulle rett til å ta frisparket tidlig, etter å ha konferert med dommeren. Foto: AP
FREKKIS: Men de fleste er enige om at Ryan Giggs var i sin fulle rett til å ta frisparket tidlig, etter å ha konferert med dommeren. Foto: AP Vis mer