Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nekter Fulham å hente Nevland-rival

FIFA griper inn.

(Dagbladet.no): Med Brede Hangeland i midtforsvaret har Fulham forhåpentligvis fått en ny defensiv dimensjon. Det står verre til i den andre enden av banen.

I 0-0-kampen mot Bolton i går avslørte Fulham sine åpenbare offensive mangler, noe Roy Hodgson også har sett. Derfor har han hentet Erik Nevland til klubben, og Rangers-spissen Daniel Cousin.

Trodde i hvert fall Hodgson.

I går kveld fikk han beskjed om at Cousins overgang ikke blir noe av, skriver The Guardian. Ikke fordi Rangers krever for mye, eller fordi spissen selv har fått kalde føtter. FIFA nekter å gi grønt lys fordi Fulham ville blitt Cousins tredje arbeidsgiver på én sesong, én mer enn hva som er tillatt.

Cousin spilte 20 minutter som innbytter for franske Lens i fjor høst, og har vært knappe seks måneder i Rangers.

- Det er fryktelig synd for oss, og for ham, fordi han ville gjerne komme. Jeg har forståelse for avgjørelsen, du kan ikke spille for tre klubber, sier en fattet Hodgson.

VILLE TIL FULHAM: Men Rangers-spiss Daniel Cousin får ikke lov av FIFA. Foto: REUTERS
VILLE TIL FULHAM: Men Rangers-spiss Daniel Cousin får ikke lov av FIFA. Foto: REUTERS Vis mer
<B>KLAR MOT VILLA:</B> Erik Nevland trener med Fulham for første gang i morgen. Til søndag får han trolig debuten mot Aston Villa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media