Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nektes å snakke spansk i garderoben

Benitez truer med bøter.

(Dagbladet.no): Jamie Carraghers rendyrkede scouser-dialekt er ikke lett å forstå for mennesker som er født utenfor Liverpool.

Sånn sett ville det være lett å forstå om de spansktalende spillerne i klubben ble fristet til å snakke morsmålet i garderoben - men det setter Rafael Benitez en effektiv stopper for.

Fernando Torres, Xabi Alonso, Pepe Reina og de andre får bøter dersom Benitez kniper dem i å bryte garderobereglene - men slipper forhåpenligvis unna spanskrøret.

- Det er 12 spansktalende, men vi forsøker å ikke snakke spansk, fordi vi får bøter dersom Rafa oppdager oss, avslører Torres ifølge goal.com.

Benitez - som selv snakket dårlig engelsk da han kom til Liverpool - vil sørge for at alle spillerne behersker et minimum engelsk, og at ingen føler seg utelatt fra gruppa.

Selv insisterer han på å snakke engelsk til sine spanske landsmenn.

- Han snakker alltid engelsk til oss spanske, bortsett fra når det er ting vi ikke forstår, sier Torres, som innrømmer at han syntes praksisen var tøff da han ankom klubben.

- I starten var det vanskelig. Men for hver dag som går blir jeg bedre kjent med språket og byen, sier han.

image: Nektes å snakke spansk i garderoben
SVERGER TIL ENGELSK: - Fernando, får jeg et spørsmål på engelsk jeg ikke forstår, svarer jeg bare «as always I am focused on training and coaching my team». Foto: EPA
SVERGER TIL ENGELSK: - Fernando, får jeg et spørsmål på engelsk jeg ikke forstår, svarer jeg bare «as always I am focused on training and coaching my team». Foto: EPA Vis mer
SNAKKER ENGELSK TIL HVERANDRE:</B> Fernando Torres, Pepe Reina og de andre spansktalende i Liverpool-garderoben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media