Nektes fest selv med ligagull

Dyrekjøpt lekse for United-spillerne.

• Følg Sunderland - Manchester United direkte kl. 16!

(Dagbladet.no): Over 100 modeller, fri flyt av gratis drinker og fotballstjerner uten sine bedre halvdeler: Det måtte nesten gå galt da United-stjernene arrangerte julefest 17. desember. 

Manchester United-spillerne fikk merke Sir Alex Fergusons vrede da de møtte på trening onsdag.

Ikke bare bannlyste skotten framtidige julebord - ifølge The Sun har han nedlagt forbud mot all festing, til og med dersom United vinner ligaen i mai.

Dermed må spillerne nøye seg med å åpne et par sjampisflasker på banen dersom de skulle greie å ta sin 10. Premier League-tittel.

Dukket opp på døra

Forsøk på å bryte skottens portforbud lønner seg sjelden. Det fikk Ryan Giggs og Lee Sharpe erfare, da de som unge og ettertraktede fotballstjerner tok seg en fest i forkant av en viktig kamp.

Ferguson ble tipset om at ungguttene hans priorterte andre ting enn hvile, og dukket selv opp der festen pågikk.

VÆR SÅ SNILL DA SJEF, JEG VAR IKKE EN GANG PÅ FESTEN: Cristiano Ronaldo, Michael Carrick og de andre Manchester United-spillerne må nøye seg med å slå seg løs på banen. Flere fester blir det ikke - selv om United skulle sikre ligatittelen i mai. Foto: AFP
VÆR SÅ SNILL DA SJEF, JEG VAR IKKE EN GANG PÅ FESTEN: Cristiano Ronaldo, Michael Carrick og de andre Manchester United-spillerne må nøye seg med å slå seg løs på banen. Flere fester blir det ikke - selv om United skulle sikre ligatittelen i mai. Foto: AFP Vis mer

Da en kompis av Giggs åpnet døren ble han møtt av en illsint United-manager, som marsjerte inn og hentet spillerne sine.

- Det er trolig mitt verste minne om sjefen, da han dukket opp til døra til Sharpey. Jeg sto der med en flaske Becls. Det var ingen steder å rømme, har Giggs uttalt.

Trenger ikke råd

Ifølge The Sun skal Sir Alex også ha vurdert å dele ut bøter for over én million pund (drøye 11 millioner kroner), gjennom å trekke én ukelønn fra alle de involverte spillerne på julefesten.

Ferguson har nektet å kommentere hendelsen offentlig, og svarte slik da han ble bedt om en kommentar sist fredag:

- Nei - ingenting. Hvorfor skulle jeg si noe? Jeg har håndtert saker som denne i 21 år, og vet akkurat hva jeg skal gjøre. Jeg trenger ikke råd fra noen.

Nektes fest selv med ligagull
<B>MARKERER SEG:</B> Sir Alex Ferguson skal ha vurdert å trekke samtlige involverte spillere én ukelønn etter julefesten.