Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nektet å fly til Manchester for å snakke med City

Alexis Sanchez vil heller til Barcelona eller United. Her er dagens ryktebørs.

CITY, UNITED ELLER BARCA? Alexis Sanchez (til venstre) skal ha nektet å fly til Manchester for å ha samtaler med Manchester City. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA
CITY, UNITED ELLER BARCA? Alexis Sanchez (til venstre) skal ha nektet å fly til Manchester for å ha samtaler med Manchester City. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA Vis mer

(Dagbladet): Alexis Sanchez begynner å bli en gjenganger i Dagbladets ryktebørs. Chileneren er uten tvil et av de heteste navnene på sommerens elleville overgangsmarked.

Barcelona, Inter, Manchester United og Manchester City ønsker seg chileneren, men til nå er City de eneste som har lagt nok penger på bordet for å tilfredsstille Udineses skyhøye pengekrav.

Men Sanchez er ikke lysten på en overgang til City, og ifølge Daily Mirror nektet han å fly fra Argentina (der han er med Chiles landslag for å forberede seg til Copa America) til Manchester for å snakke med den styrtrike klubben.

Ifølge avisa trodde Sanchez han skulle fly til Barcelona for å snakke med Champions League-mesterne, men da han fant ut at det City som var samtalepartner nektet han å gå ombord flyet.

Han vil heller snakke med Barcelona og United for å høre hva de har å si, ifølge avisa.

Forlan til Spurs En tidligere United-spiller kan for øvrig gjøre comeback i Premier League.

Atletico Madrid har offentligjort at Diego Forlan er til salgs, og Tottenham skal være ivrige etter å få urugayaneren til White Hart Lane, ifølge Daily Mail.

Neymar til Real Madrid? Neymar er et annet hett alternativ på ryktebørsen, og Chelsea har vært interessert i den elegante spissen lenge. Brasilianeren virker imidlertid å være på vei til Real Madrid, og blir anbefalt av Pele å reise til den spanske hovedstaden fremfor England.

TIL REAL MADRID ELLER CHELSEA: Neymar er ettertraktet. Foto: Reuters / Rodolfo Buhrer
TIL REAL MADRID ELLER CHELSEA: Neymar er ettertraktet. Foto: Reuters / Rodolfo Buhrer Vis mer

- For åtte måneder siden kunne han blitt solgt til England, men jeg fortalte faren hans at stilen der ikke passer ham. Fotballen i Spania passer ham bedre, sier Pele.

Neymar vant i natt Copa Libertadores med Santos, en kamp som fikk vel så mye oppmerksomhet for slosskampene etter kampen.

Clichy til Liverpool? Gael Clichys kontrakt med Arsenal går ut etter neste sesong, og franskmannen har ikke blitt enig med klubben om en forlengelse.

The Sun skriver i dag at venstrebacken er lysten på en overgang til Kenny Dalglish' Liverpool. Roma skal imidlertid også være interessert i Clichy.

FREMTIDIGE LAGKAMERATER? Gael Clichy ønsker seg til Liverpool, ifølge The Sun. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis
FREMTIDIGE LAGKAMERATER? Gael Clichy ønsker seg til Liverpool, ifølge The Sun. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis Vis mer