Nektet å slippe «Vikki» til Györ. Nå vil Glassverket forlenge med stjerna

- Skal ta opp kampen med Larvik.

GULLJENTE: Veronica Kristiansen jubler etter en norsk scoring i håndball-EM i desember. Hun var nære en overgang til storklubben Györ, men ungarerne betalte ikke nok til at Glassverket ville slippe sin beste spiller nå. I stedet vil Glassverket forlenge med klubbens store profil. Foto: Bjørn Langsem
GULLJENTE: Veronica Kristiansen jubler etter en norsk scoring i håndball-EM i desember. Hun var nære en overgang til storklubben Györ, men ungarerne betalte ikke nok til at Glassverket ville slippe sin beste spiller nå. I stedet vil Glassverket forlenge med klubbens store profil. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Veronica «Vikki» Kristiansen (24) sto fram som en av nøkkelspillerne da Norge vant EM-gullet i Ungarn i desember.

Så god var hun at verdens kanskje beste klubb - ungarske Györ (som riktignok tapte mot Larvik i går) - la seg langflat etter den anvendelige bakspilleren, som både er råsterk i forsvar og kreativ og målfarlig i angrep.

Langt fra hverandre «Vikki» ønsket å gå til klubben som har vunnet Champions League de to siste åra - men overgangen strandet fordi ungarerne var for gniene i forhandlingene med Kristiansens norske klubb Glassverket.

De var klare på at de måtte kompenseres i tråd med at de mistet klubbens desidert beste spiller, i en sesong hvor de ligger an til å vinne en historisk sølvmedalje i serien.

Fristen er ute 1. februar gikk fristen for internasjonale overganger ut, uten at Györ og Glassverket kom til enighet om en avtale før vinduet stengte.

Dermed fullfører Veronica Kristiansen kontrakten med Glassverket, en avtale som går ut etter sesongen.

Med Györ-beilerne ute av veien - iallfall på denne siden av sommeren - så håper Glassverkets hovedtrener og sportslig ansvarlig Kenneth Gabrielsen at de klarer å overbevise «Vikki» til å skrive ny kontrakt med klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.