Nektet å snakke om flausen

KONGSVINGER (Dagbladet): Kongsvinger- Vålerenga 1- 1. Kjetil Rekdal løp av banen, rett i dusjen og var førstemann på bussen hjem. Treneren ville ikke si et ord om kampen etter at Vålerenga nok en gang rotet bort tre poeng på slutten.

- En kommentar til kampen?

- Nei. Jeg venter til i morgen med å si noe. Jeg tror det er det beste, sa en lite imøtekommende Rekdal til Dagbladet på vei ut i bussen.

Rune Hagen sendte Vålerenga i ledelsen etter nydelig forarbeid av Aasmund Bjørkan.

Da hadde Vålerenga hatt god kontroll mot et hardt arbeidende Kongsvinger.

Men, typisk nok for Vålerenga, kjempet motstanderen inn et utlikningsmål mot slutten av kampen. Kongsvingers Odd Harald Konterud måkte inn 1- 1 bak Morten Bakke.

- Redde

- Dette er ikke tilfeldig. Vi er redde for å ha ballen i beina. Vi mangler viljen til å vinne, og vi er engstelige for å ta avgjørelser på banen. Da blir også avgjørelsene feil, sier Bjørn Viljugrein.

- For tida er det bare de to stopperne og Morten Bakke som holder mål. De har proffe holdninger og legger ned det arbeidet som trengs. Ikke vi andre, legger han til.

- Griseflaks

Selv om det bare ble ett poeng mot Kongsvinger, er det bare tre poeng opp til tetlagene i 1. divisjon. - Vi har griseflaks med de andre resultatene, sier Morten Bakke.

Han mener gutta på laget er for anspente og redde for å gjøre feil.

- Spillerne flyr rundt med høye skuldre og slipper seg ikke løs. I mange situasjoner er vi elleve spillere som ser ut til å drive med hver vår idrett, mener keeper Bakke.