Graziano Pellè:

Nektet å ta treneren i hånda da han ble byttet ut. Nå sendes han hjem fra landslagsoppdrag

Instagram-unnskyldning hjalp lite for stjerna.

VAR IKKE SEG SELV: Italienske Graziano Pellè var ikke seg selv i kampen mot Spania, men var ikke helt fornøyd med å bli byttet ut. Her mot Sergio Ramos. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
VAR IKKE SEG SELV: Italienske Graziano Pellè var ikke seg selv i kampen mot Spania, men var ikke helt fornøyd med å bli byttet ut. Her mot Sergio Ramos. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De som har fulgt med på den italienske landslagsstjerna Graziano Pellè i andre kamper, så nok at han ikke var helt seg selv i gårsdagens 1-1-kamp mot Spania i VM-kvaliken.

Den tidligere Southampton-spilleren ble byttet ut til fordel for Ciro Immobile etter 58 minutter, og var åpenbart ikke fornøyd da han gikk av banen.

Bilder viser nå at angrepsspilleren ikke tok landslagssjef Gian Piero Ventura i hånda da han ble byttet ut på stillingen 0-1.

Ba om unnskyldning

Det har ført til at angrepsspilleren nå kastes ut av landslaget. Det skriver blant annet britiske Daily Mail.

Det italienske fotballforbundet sier ifølge avisa at de har sendt spilleren tilbake til sin klubb i Kina, Shandong Luneng, og at han derfor går glipp av søndagens kvalikkamp mot Makedonia.

Pellè skal ha bedt om unnskyldning for hendelsen på Instagram, der han skriver oppførselen sin som «uakseptabel», og la til at han mener det er «rettferdig å ta konsekvensene for hva som skjedde».

STRENG: Italias landslagssjef, Gian Piero Ventura, har sendt Pellè hjem etter at han ikke tok sjefen i hånda etter å ha blitt byttet ut. Foto: EPA/ATEF SAFADI
STRENG: Italias landslagssjef, Gian Piero Ventura, har sendt Pellè hjem etter at han ikke tok sjefen i hånda etter å ha blitt byttet ut. Foto: EPA/ATEF SAFADI Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer