SLUTTER?: Det er lite trolig at TV 2 sender norsk eliteserie i håndball kommende sesong. Kanalen mener interessen ikke er stor nok. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
SLUTTER?: Det er lite trolig at TV 2 sender norsk eliteserie i håndball kommende sesong. Kanalen mener interessen ikke er stor nok. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpixVis mer

Neppe mer seriehåndball på TV 2

Ikke stor nok interesse.

Det er lite trolig at TV 2 sender norsk eliteserie i håndball kommende sesong. Kanalen mener interessen ikke er stor nok.

Beslutningen er ikke endelig tatt, men det meste tyder på at TV 2 avslutter et mangeårig samarbeid med Norges Håndballforbund (NHF).

Det melder Bergens Tidende.

- Vi dekker neppe den hjemlige eliteserien neste sesong. Der er ikke stor nok interesse i markedet til å forsvare pengebruken, sier rettighetssjef Bjørn Taalesen i TV 2 til BT.

- Vi er i forhandlinger, men jeg ser at det blir tungt å fortsette å dekke eliteserien på samme måte som sist sesong. Interessen er ikke stor nok, selv om klubbene har vært villige til å bidra økonomisk til satsingen vår på TV 2 Sumo. Det bærer seg rett og slett ikke, utdyper han.

Sist sesong ble alle eliteseriekamper sendt direkte på nettet. I tillegg hadde TV 2 Sportskanalen programmet «HåndballXtra» på onsdager.

TV 2 sender kvinne-EM i Kroatia og Ungarn i desember, men rettighetene for mesterskapet i 2016 og 2018 (både kvinner og menn) er solgt til Viasat.

(NTB)