Neppe mer seriehåndball på TV 2

Ikke stor nok interesse.

SLUTTER?: Det er lite trolig at TV 2 sender norsk eliteserie i håndball kommende sesong. Kanalen mener interessen ikke er stor nok. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
SLUTTER?: Det er lite trolig at TV 2 sender norsk eliteserie i håndball kommende sesong. Kanalen mener interessen ikke er stor nok. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er lite trolig at TV 2 sender norsk eliteserie i håndball kommende sesong. Kanalen mener interessen ikke er stor nok.

Beslutningen er ikke endelig tatt, men det meste tyder på at TV 2 avslutter et mangeårig samarbeid med Norges Håndballforbund (NHF).

Det melder Bergens Tidende.

- Vi dekker neppe den hjemlige eliteserien neste sesong. Der er ikke stor nok interesse i markedet til å forsvare pengebruken, sier rettighetssjef Bjørn Taalesen i TV 2 til BT.

- Vi er i forhandlinger, men jeg ser at det blir tungt å fortsette å dekke eliteserien på samme måte som sist sesong. Interessen er ikke stor nok, selv om klubbene har vært villige til å bidra økonomisk til satsingen vår på TV 2 Sumo. Det bærer seg rett og slett ikke, utdyper han.

Sist sesong ble alle eliteseriekamper sendt direkte på nettet. I tillegg hadde TV 2 Sportskanalen programmet «HåndballXtra» på onsdager.

TV 2 sender kvinne-EM i Kroatia og Ungarn i desember, men rettighetene for mesterskapet i 2016 og 2018 (både kvinner og menn) er solgt til Viasat.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer