Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Coolen sitter trolig ut sesongen

Neppe ny RBK-trener på plass før etter sesongen

Rosenborgs fungerende trener, Rini Coolen, blir trolig sittende ut sesongen. Styreleder Ivar Koteng har som mål å ha en ny trener klar 1. desember.

FÅR FORTSETTE: Rini Coolen er trolig hovedtrener for Rosenborg ut sesongen. Her fra presentasjonen, med Ivar Koteng i bakgrunnen og Trond Alstad i forgrunnen.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
FÅR FORTSETTE: Rini Coolen er trolig hovedtrener for Rosenborg ut sesongen. Her fra presentasjonen, med Ivar Koteng i bakgrunnen og Trond Alstad i forgrunnen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge NRK forklarer styrelederen i Rosenborg at Rini Coolen sannsynligvis blir sittende ut denne sesongen. Onsdag ledet han Rosenborg for første gang da laget onsdag tapte 1-3 borte mot Celtic i mesterligakvalifiseringen.

- Vi har som målsetting å senest ha det avklart til neste sesong. Det vil være rundt 1. desember, sier Koteng til NRK.

Forrige torsdag fikk trenerduoen Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun sparken i klubben. Coolen og Trond Henriksen ble dermed ansatt som midlertidig trenerteam. Nå spekuleres det i om styret i Rosenborg har nye navn de skal gå etter.

Koteng sier de begynte å snakke om at de skulle skaffe noen kandidater på blokken først onsdag denne uka, og at de nå har begynt å planlegge prosessen.

Neste kamp for Rosenborg blir returkampen hjemme mot Celtic onsdag 1. august.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!