Neppe Stabæk-enighet før Start-kampen

Spillerne frykter oppsigelser.

POSITIV TONE: Stabæk-spillernes talsmann Inge Andre Olsen tror ikke noe blir klart før på mandag, men forteller om en god tone i samtalene med ledelsen om løsninger på de store økonomiske problemene i klubben. Stabæk kan ende opp med lønnskutt, spillertap og oppsigelser som følge av sviktende økonomi.
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
POSITIV TONE: Stabæk-spillernes talsmann Inge Andre Olsen tror ikke noe blir klart før på mandag, men forteller om en god tone i samtalene med ledelsen om løsninger på de store økonomiske problemene i klubben. Stabæk kan ende opp med lønnskutt, spillertap og oppsigelser som følge av sviktende økonomi. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Inge André Olsen innrømmer at forhandlingene om lønnskutt i Stabæk tærer på spillergruppa.

I går hadde spillerne både interne møter og samtaler med ledelsen, men lederen for spillerutvalget sier at det fort kan drøye over helga før noen enighet er på plass. Søndag kommer Olsens gamle lagkamerater i Start for å spille kamp på Fornebu.

- Det kan se ut som om vi ikke får noen avgjørelse på dette før mandag, sier Inge André Olsen til Dagbladet.

- Vi har snakket om dette i spillergruppa, at vi prøver å holde fokus, og personlig synes jeg vi har klart det til nå. Men dette ligger i bakhodet hele tida, og det er selvfølgelig noe vi helst vil få ut av verden, sier Olsen.

- Frykter du oppsigelser?

- Ja, det er klart at vi frykter det i ytterste konsekvens. Og det gjelder ikke bare oss spillere heller, det gjelder også ansatte i administrasjonen og andre i klubben, sier han.

Godt samtaleklimaSpillertalsmannen forteller at samtalene mellom spillerutvalget og ledelsen foreløpig mest er å regne som forarbeid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer