Nerve-krigen

WEMBLEY (Dagbladet): England- Skottland 0- 1. Skottene skulle hatt 2- 0 og ekstraomganger i går kveld. De var en refleksredning unna ti minutter før slutt. Christian Dailly var en flyvende skotte. Og fra seks meter forventet alle at sekkepipene skulle få go' lyd. Men så var det Seaman fra Gunners da. Dæven også.

- England fikk mer enn de fortjente. Jeg er stolt av det guttene mine presterte, men er desperat skuffet over resultatet, sa skottenes manager Craig Brown etter kampen.

For skottene var best av de to dårlige lagene som spilte på Wembley i går kveld. Kampen var en nervebunt. Spesielt etter at Evertons storvokste og gode Don Hutchinson pannet inn 0- 1 i det 39. minutt. Sjøl om skottene prøvde alt det de har på et ganske begrenset repertoar, så var hjertene der. Bravehearts! De tre løvenes konge.

Må bli bedre

Kevin Keegan var fornøyd han. Englands gutter kom seg til EM-sluttspillet.

- Nå kan alt skje, vi viste at vi klarte å holde stand under sterkt press. Men vi må bli bedre fram til sommeren, sa en tydelig nervesliten Keegan etter kampen som endte med 2- 1 i boka sammenlagt.

- Problemet er at alle engelskmenn forventer at vi skal gi dem verden i hver kamp. Når vi ikke greier det, blir vi slaktet. Vi spilte ikke bra i denne kampen.

Sang og smilte

I går var vi skotter, sammen med de 5000 herlige i svingen. De som fikk bank før og etter kampen, men som holdt liv og leven. I kilt og med fjær i hatten. 20 minutter etter at de fleste hadde forlatt Wembley, sto skottene fortsatt i svingen grunnet sikkerhetstiltak.

De sang hele tida. Og smilte uten tenner.

<B>SCOTLAND YARD:</B> Inspektør <B>David Seaman</B> gliste bredt etter at han nektet skottene ekstraomganger i går kveld.