Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nervene er på høykant i Bergen: - Jeg begynner å grine om vi rykker ned

Stemningsrapport fra puben.

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Etter den første omgangen i Mjøndalen var Brann et førstedivisjonslag.

Det var merkbart i Bergen sentrum hvor Dagbladet er på plass for å ta temperaturen på fotballinteresserte bergensere som i det lengste håper at byens stolthet skal redde plassen i det gjeveste selskapet i norsk fotball.

Det var god stemning på Fotball Puben før kampen, og langt ut i første omgang, men etter scoringen ble det dørgende stille.

- Dette er ulidelig spennende. Jeg greier knapt å sitte i ro. Det begynte bra, men nå er jeg mer nervøs enn noengang. Jeg begynner å grine om vi rykker ned, sier Kirsten Folgerø til Dagbladet.

Det virker derimot som om de frammøtte har klart å summe seg litt i pausen. Drøyt tre hundre brannsupportere har ikke gitt opp. Rundt dem vaker to-tre tv-stasjoner og et godt knippe journalister.

Så gjenstår det å se om Brann klarer å reise kjerringa i Mjøndalen, men det ser mørkt ut. Mjøndalen har nemlig gått opp til både to og tre null.

Kampen følger du her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling