Nervøse Brann rotet det til - ble sendt i garderoben med pipekonsert

Brann maktet ikke presset, og gav Mjøndalen en stor fordel i returoppgjøret.

BLE RYSTET I STARTEN: Det var Mjøndalen som tok ledelsen mot et Brann som åpnet klart best. Senere kom altså utlikningen, og Bergens-klubben berget 1-1.
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BLE RYSTET I STARTEN: Det var Mjøndalen som tok ledelsen mot et Brann som åpnet klart best. Senere kom altså utlikningen, og Bergens-klubben berget 1-1. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRANN STADION (Dagbladet): God stemning i øsende regnvær, da Brann nok en gang inviterte til "årets viktigste hjemmekamp". I første kvalik mot Mjøndalen var bergenserne - på papiret - favoritter.

Mjøndalen tok en tidlig ledelse, men Brann-innbytter Kasper Skaanes kom inn og reddet utlinkning for bergenserne. Ikke et optimalt resultat før returmøtet: Dersom Mjøndalen klarer å holde buret reint da, spiller de i Tippeligaen neste år.

- Nå er vi halvveis, dette var en kamp med mye kamp i. Og vi gjør ingen toppinnsats, og vi må gjøre en prestasjon til her. Jeg synes ikke vi kommer opp til normal standard. Vi må analysere dette nøye for å se hva vi kan gjøre, sier Brann-trener Rikard Norling til TV2.

- Vår innsats må opp noen hakk, konkluderer han.

- Jeg er fornøyd. Jeg synes vi i perioder er gode og fighter som vi veit vi må her. Det er en tung bane og et bra lag, vi er fornøyde med 1-1. Men vi må ikke ta av her, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

Ingen god start Men det ble ingen god start for noen av lagene. Etter en rotete første halvdel av første omgang, fikk Brann et ørlite overtak. Men det hviler nærmest en forbannelse over Branns angrepsspill på hjemmebane. Laget spiller seg ofte fint gjennom fra midtbanen, men Marcus Pedersen, Jakob Orlov og Erik Huseklepp fikk lite til de første 45 minuttene. Pedersen, som ble hentet inn som redningsmann på topp i høst, har vært regelrett dårlig de siste kampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer