Nese for mål

MOSS (Dagbladet): - Dette er første gang jeg har scoret med nesa, sa en jublende glad midtstopper Thomas Solberg til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Solberg strakk seg så etter at han hadde strukket seg fram så lang han var på corneren til Jon Eirik Ødegaard og reddet det ene poenget for Moss.

Inntil 20 minutter før slutt ledet Sogndal 3- 0. To reduseringer av superveteran Kjell Olofsson gjorde at det kokte på Melløs-tribunene i sluttminuttene.

- Da ballen trillet over streken, føltes det som en seier. I ettertid innrømmer jeg at vi ikke gjorde jobben. Som midtstopper er den viktigste oppgaven min å holde nullen. Nå må vi skjerpe oss foran søndagens møte med Brann i Bergen, sier Thomas Solberg.

Helt på tampen kunne hjemmelaget avgjort gårsdagens thriller, men Hans Erik Ramberg hadde ikke marginene på sin side.

- Fortjent

Etter at alt hadde gått Sogndals vei de første 50 minuttene, våknet mossingene da det gjensto 20 minutter.

Moss - Sogndal 3-3 (0-2)

Mål:
Håvard Flo 0-1 (15), Dag Christian Sørum 0-2 (39), Dag Christian Sørum 0-3 (49), Kjell Olofsson 1-3 (70), Kjell Olofsson 2-3 (75), Thomas Solberg 3-3 (85)
BB: Kjell Olofsson

- Det var utrolig sterkt å komme tilbake etter å ha fått 0- 3 i ræva i begynnelsen av andre omgang. Men vi gir aldri opp, og fikk belønning for satsingen. Selv om 3- 3-målet var litt heldig, var det en fortjent poengdeling, sier tomålsscorer Kjell Olofsson.

Moss-trener Erik Brakstad karakteriserte opphentingen som et festfyrverkeri.

- I pausen snakket vi om at løpet på ingen måte var kjørt. Avslutningen var utrolig bra. Da viste vi hva som bor i dette laget, sier Erik Brakstad.

Slitne SIL

Eks-Wolverhampton-proff Håvard Flo var sentral innledningsvis, med en scoring og en målgivende pasning. Etter hvert kom også Sogndal-kaptein Dag Christian Sørum for fullt, som også ble tomålsscorer.

- Etter 3- 0-ledelsen ble vi veldig slitne. På slutten kom også frykten snikende om at vi ikke skulle få poeng, sier Sogndal-kaptein Dag Christian Sørum.

- Vi ble for feige. Det var irriterende å gi fra seg en så klar ledelse, sier Håvard Flo.

TOMÅLSSCORER: Kjell Olofsson i duell med Sogndals Thormod Ness.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer