Nest dårligst under Kojonkoski

Ljøkelsøy beste nordmann på 16. plass.

RUKA (Dagbladet) Kveldsrennet i Kuusamo er det nest dårligste norske resultatet i verdenscupen etter at Mika Kojonkoski overtok som landslagstrener.

Bare i Willingen i januar i år har de norske landslagshopperne vært dårligere, med en 17. plass var også da var Ljøkelsøy beste nordmann.

Under prøve-OL i Pragelato i februar ble riktignok Morten Solem beste nordmann på 21. plass, men da deltok ikke Norge med sine antatt beste hoppere.

Den eneste som hadde grunn til å smile etter rennene i Finland var Tromsø-gutten Daniel Forfang, som gjorde sitt beste verdenscuprenn noensinne lørdag formiddag, og fulgte opp med en 20. plass i kveldsrennet.

- Jeg er kjempefornøyd med dagen, selv om jeg skulle hoppet litt bedre nå i renn nummer to. Men jeg har bare syv hopp bak meg i stor bakke så langt i sesongen, så det er ikke annet å vente enn at det varrierer litt, mener Forfang.

- Jeg beviser igjen for meg selv at jeg kan være med blant de beste, og har et flott utgangspunkt å bygge videre på før Granåsen neste helg, legger han til.

Tror du hoppgutta kommer tilbake i storformen de viste fram forrige sesong?

BESTE NORDMANN: Roar Ljøkelsøy smilte i går kveld, men er nok ikke like fornøyd i dag. Foto: SCANPIX
BESTE NORDMANN: Roar Ljøkelsøy smilte i går kveld, men er nok ikke like fornøyd i dag. Foto: SCANPIX Vis mer
SKUFFENDE: Mika Kojonkoskis gutter leverte - bortsett fra Daniel Forfang - to skuffende hopprenn i dag.