Du leser nå Dagbladet Pluss

Fotball-VM for kvinner 2019

Nest yngst i VM

Emilie Nautnes (20) er nest yngst i Norges tropp og med for å lære. Hun har blant annet lært hvordan hun skal håndtere media.

UNG OG LOVENDE: 20 år gamle Emilie Nautnes kan bli en joker senere i VM, men venter fortsatt på sin mesterskapdebut for Norge. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
UNG OG LOVENDE: 20 år gamle Emilie Nautnes kan bli en joker senere i VM, men venter fortsatt på sin mesterskapdebut for Norge. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

NICE (Dagbladet): Av de 24 VM-nasjonene er det bare Jamaica som har en lavere gjennomsnittsalder enn Norge.

Gjennomsnittsalderen i Norges tropp er 23,9 år.

Troppens nest yngste spiller, Emilie Nautnes, sier hun er i Frankrike for å lære. Arna-Bjørnar-spiller Nautnes er med i sitt første mesterskap for Norge etter at hun debuterte på A-landslaget i november i fjor.

- Jeg tror det er viktig at vi både har eldre spillere med rutine og unge som vil lære. Vi kommer inn med et ungt sinn i gruppa, sier Nautnes.

- Hva har du lært av å være med så langt?

- Jeg har lært mye om hvordan jeg skal håndtere media. Det er lurt å tenke seg om før du sier noe, hvis ikke kan det bli store overskrifter. Jeg er ikke så mye i media, men jeg følger med på de andre og hva de snakker om.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØV GRATIS

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per uke 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

**Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden. Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene; Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • * Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • **Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.