- Neste år tar vi gull

Molde feiret sølv med å knuse LSK.

SØLVGUTTER: Mame Biram (t.h.) og Pape Pate Diouf smiler etter at Mame scoret 1-0 målet til Molde.
Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
SØLVGUTTER: Mame Biram (t.h.) og Pape Pate Diouf smiler etter at Mame scoret 1-0 målet til Molde. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Molde avsluttet en god seriesesong med 3-0 over Lillestrøm. Etterpå vanket det sølvmedaljer fra fotballpresident Sondre Kåfjord.

Nå gjenstår cupfinalen for et moldelag som har funnet tilbake til godformen etter en laber periode tidligere i høst. Tre kamper på rad med seier er en god opptakt til cupfinalen mot Aalesund på Ullevaal stadion kommende søndag.

Seieren over Lillestrøm var fullt fortjent, og i annen omgang var Molde dominerende med stedfortredende kaptein Magne Hoseth som banens ener.

Bedre lag— Vi møtte rett og slett et bedre lag, sa Lillestrøms Arild Sundgot og Magnus Myklebust etter kampen. Sunnmøringen Sundgot tror også at det skal bli vanskelig for Aalesund å slå Molde i cupfinalen.

Lillestrøm-trener Henning Berg benyttet anledningen til å passere pressesonen mens journalistene fulgte medaljeutdelingen inne på stadion, men for Lillestrøm har årets sesong vært en skuffelse. Det er mye å gripe fatt i til neste sesong.

I søndagens kamp var innbytteren Edwin Eziyodawe den som viste seg best fram hos Lillestrøm. Han kom til gode sjanser men lyktes ikke med avslutningene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer