Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neste manager på vei ut?

Boro tapte igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fulham - Middlesbrough 2-1.

(Dagbladet.no): Gareth Southgate er Premier Leagues yngste manager. Nå kan han bli den neste som sparkes etter nok et bortetap for Middlesbrough - denne gangen mot Fulham.

Southgate overtok for Steve McLaren i sommer, men har ikke klart å gi supporterne mye å glede seg over. Før mandagens bortekamp fikk han en noe underlig støtteerklæring fra sin noe mer seiersvante kollega, Fulham-manager Chris Coleman.

- I likhet med meg hadde Gareth nettopp lagt opp som spiller, og det er en vanskelig overgang. Du kan ikke være kompis med spillerne lenger, du må holde litt mer avstand, sa Coleman til Sky Sports.

Og la til:

- Det å få sparken er ikke til unngå for noen i disse dager. Det er ubarmhjertig, men om det skjer, bør man ha tatt sine egne beslutninger, så man bare har seg selv å takke. Jeg har bedt ham om å være seg selv - men det har han alltid vært, sa Coleman.

Men noen håndsrekning fra Fulham fikk Southgate aldri.

Gratis-straffe

LEVER FARLIG: Med Gareth Southgate bak roret ligger Middlesbrough like over nedrykksstreken, på bedre målforskjell enn West Ham. Mandag kveld ble det nytt tap borte mot Fulham. Foto: AP
LEVER FARLIG: Med Gareth Southgate bak roret ligger Middlesbrough like over nedrykksstreken, på bedre målforskjell enn West Ham. Mandag kveld ble det nytt tap borte mot Fulham. Foto: AP Vis mer

Boro startet riktignok best på Craven Cottage, men det var hjemmelaget som scoret først da dommer Mike Dean forærte dem en straffe. Dean var omtrent den eneste som mente George Boateng felte Moritz Volz, men islendingen Heidar Helguson var uansett iskald fra straffemerket.

Fulham doblet ledelsen etter 35 minutter, da Brian McBride plasserte ballen helt inne ved stolperota fra 20 meter.

Kampen virket punktert med et kvarter igjen å spille, men et håpløst utspark fra Fulham-keeper Niemi ga Boro nytt håp. Mark Viduka ble spilt gjennom og chippet ballen kaldt i mål.

Utlikningsmålet kom imidlertid aldri, og dermed har Middlesbrough fortsatt ikke vunnet borte i årets Premier League. Bare bedre målforskjell enn West Ham redder dem fra å ligge på direkte nedrykksplass.

Fulham klatret fire plasser på tabellen

<B>1-0:</B> Heidar Helguson sendte keeper feil vei og scoret sikkert på straffesparket dommeren forærte Fulham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!