RUSSLAND-TUR? Neste uke kan man sikre seg billetter til å se Petter Northug, Dario Cologna og de andre i neste års OL. Her er de i aksjon i Sotsji-løypene sist helg. Foto: SCANPIX/AFP/KIRILL KUDRYAVTSEV
RUSSLAND-TUR? Neste uke kan man sikre seg billetter til å se Petter Northug, Dario Cologna og de andre i neste års OL. Her er de i aksjon i Sotsji-løypene sist helg. Foto: SCANPIX/AFP/KIRILL KUDRYAVTSEVVis mer

Neste uke kan du kjøpe OL-billetter til Sotsji

Den billigste koster 120 kroner.

Salget av individuelle OL-billetter til neste års vinterleker i Sotsji starter mandag.

Torsdag var det ett år til vinter-OL i Sotsji starter.

- Etterspørselen etter billetter er stor og vi forventer at det vil tilta utover i 2013, så tilgjengeligheten blir knapp, sier Robert Long, leder i CoSport - den offisielle samarbeidspartneren til Norges olympiske komité.

16 euro (ca. 120 kr) er prisen på de rimeligste OL-billettene. De fysiske billettene dukker ikke opp i postkassen før i begynnelsen av januar 2014.

- De olympiske vinterleker i Sotsji 2014 vil bli et svært spennende idrettsarrangement preget av de stolte tradisjonene som Russland har innenfor vintersport, sier markedsdirektør for Norges Idrettsforbund og olympiske komité Morten Schønfeldt.

(NTB)