Døde samme døgn som Brækhus vant i Norge:

Nesten 500 boksere har møtt døden i ringen - tre av fire dødsfall skyldes samme skade

Spesialist i nevrologi mener detaljene er klare.

BLE 25 ÅR: Den skotske bokseren Mike Towell døde etter en kamp i forrige uke. Det spekuleres i at hodepine i forkant kan ha hatt en innvirkning. Nei, mener nevrologisk spesialist. Foto: Facebook.
BLE 25 ÅR: Den skotske bokseren Mike Towell døde etter en kamp i forrige uke. Det spekuleres i at hodepine i forkant kan ha hatt en innvirkning. Nei, mener nevrologisk spesialist. Foto: Facebook. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til lørdag døde den 25 år gamle bokseren Mike Towell på grunn av hodeskadene han var blitt påført i kampen mot den britiske mesteren Dale Evans et døgn tidligere.

Promotor og eier av treningslokalet Alex Morrison, der Towell gjennomførte prepareringen til kampen skal ha uttalt at Towell måtte avbryte en sparringrunde noen uker tidligere på grunn av hodepine.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer