Nesten 6000 fans så Zlatan trene i Malmö

Rundt 30 møtte opp og så Carew & co. på Bislett.

LOT DE SMÅ BARN KOMME TIL SEG: Zlatan tok seg tid til å hilse på små og store fans da han trente i Malmö i dag. - Det er bra man har egne barn, så man vet hvordan man gjør det når man skal holde dem, sier Zlatan. Foto: Andreas Hillergren, Scanpix
LOT DE SMÅ BARN KOMME TIL SEG: Zlatan tok seg tid til å hilse på små og store fans da han trente i Malmö i dag. - Det er bra man har egne barn, så man vet hvordan man gjør det når man skal holde dem, sier Zlatan. Foto: Andreas Hillergren, ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er tilbake på det svenske landslaget. I dag var han også tilbake i hjembyen Malmö, og det gikk ikke upåaktet hen.

Det svenske landslaget trente på Swedbank Stadion, og tribunene var åpne for publikum. Og pågangen var over all forventning.

- Vi hadde åpnet opp for 4800 personer, men det ble fullt, så vi måtte åpne opp en seksjon til, sier kommunikasjonssjef Per Welander i Malmö FF til Expressen.

- Gir energi Han anslår at det til slutt var mellom 5500 og 6000 mennesker på tribunen.

- Utrolig morsomt. Dette gir energi. Før ble vi kalt det lukkede landslaget. Det prøver vi å endre og byr på oss selv, sier landslagssjef Erik Hamrén.

Samtidig sier han at de ikke kan åpne opp alle treningene. Av og til trenger de stengte treninger for å jobbe med «hemmelige» ting. Dessuten kan presset bli stort for spillerne.

- Jeg tror faktisk at noen av spillerne var litt nervøse i dag, sier Hamrén.

FOLKEFEST: Nærmere 6000 tilskuere stilte opp på tribunen på Swedbank Stadion i Malmö da byens store sønn, Zlatan Ibrahimovic, trente der med det svenske landslaget i dag. Foto: Andreas Hillergren, Scanpix
FOLKEFEST: Nærmere 6000 tilskuere stilte opp på tribunen på Swedbank Stadion i Malmö da byens store sønn, Zlatan Ibrahimovic, trente der med det svenske landslaget i dag. Foto: Andreas Hillergren, Scanpix Vis mer

Treningen startet klokka 11.30 i dag, og det var ingen tvil om hvem folk var kommet for å se. Hver gang Zlatan var borti ballen, fikk han jubel fra tribunen.

Glissent på Bislett Sverige åpnet med 2-0-seier hjemme mot Ungarn på Råsunda fredag. Tirsdag bør de ta tre nye poeng når San Marino kommer til Malmö.

Mininasjonen tapte 0-5 hjemme mot Nederland i åpningskampen fredag.

Til sammenlikning var Norges største stjerne John Carew tilbake i den norske troppen som trente på Bislett klokka 12 i dag. Dagbladets utsendte anslår at det var rundt 30 tilskuere der i tillegg til journalistene.

Men kanskje hadde det sett annerledes ut om Carew kom til hjemkommunen Lørenskog for å trene med landslaget på en dag som i dag, da det uansett bare var snakk om en rolig restitusjonsøkt. Noe å tenke på for NFF?

FOLKETOMT: På Bislett var det omkring 30 tilskuere som så John Carew, Henning Hauger, Brede Hangeland, Daniel Braaten, Steffen Iversen og Moa drive restitusjonstrening i dag. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
FOLKETOMT: På Bislett var det omkring 30 tilskuere som så John Carew, Henning Hauger, Brede Hangeland, Daniel Braaten, Steffen Iversen og Moa drive restitusjonstrening i dag. Foto: Kyrre Lien, Scanpix Vis mer