Nesten en halv million så Brækhus knocke ut Castillo

Interessen for kampen var enorm.

431.000 seere så kampen i snitt. På det meste var det 486.000 seere innom kampen som gikk direkte på Viasat 4.

Det er et imponerende tall når vi vet at kampen startet cirka klokka 23.15 lørdag kveld. Avgjørelsen falt ikke før nærmere midnatt.

Brækhus vant på teknisk knockout i den niende runden, men selv om det ble mye gi og ta, var det den tredobbelte norske mesteren som var best gjennom samtlige runder, kanskje bortsett fra den første.

- Cecilia ville vinne denne kampen. Hun bokset konsentrert og tøft, men viljen avgjorde, mente trener Georg Bramowski.

- Dette var en stor kamp. Det var helt fantastisk boksing. Dessuten beviste Brækhus at hun er verdens beste. Hun kan møte hvem som helst. Holly Holm hvor er du ..., fleipet promotor Nisse Sauerland etter en av de beste og tøffeste kampene Brækhus noensinne har gått.

- Jeg ser for meg at den neste kampen til Cecilia kommer til å gå rundt årsskiftet, enten i desember eller januar, sa Sauerland.

- Nå skal jeg ha ferie og pleie kropp og hode i noen uker. Det skal bli deilig å spise det jeg har lyst til uten å måtte tenke på vekt, sa Brækhus til NTB etter kampen.

Hun skulle først hjem og feire i Berlin, deretter skal hun ha en liten feiring i Norge, før hun finner seg en «øde øy» med paraplydrinker og hengekøye.

(NTB)

 POPULÆRT:  Cecilia Brækhus kunne juble etter å ha vunnet tittelkampen i weltervekt-klassen mot Oxandia Castillo fra Den Dominikanske Republikk under Nordic Fight Night i Frederikshavn lørdag kveld. Nesten en halv million seere så kampen på Viasat 4.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
POPULÆRT: Cecilia Brækhus kunne juble etter å ha vunnet tittelkampen i weltervekt-klassen mot Oxandia Castillo fra Den Dominikanske Republikk under Nordic Fight Night i Frederikshavn lørdag kveld. Nesten en halv million seere så kampen på Viasat 4. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer