Brasil-lag i flystyrt:

Nesten hele laget styrtet i døden. Tre spillere sitter igjen i garderoben: - Det er uvirkelig

De gripende bildene etter flykatastrofen.

SØRGER: Alle som var glad i fotballklubben Chapecoense sørger utenfor Arena Conda stadion i Chapeco. Foto: REUTERS/Paulo Whitaker
SØRGER: Alle som var glad i fotballklubben Chapecoense sørger utenfor Arena Conda stadion i Chapeco. Foto: REUTERS/Paulo Whitaker Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotballklubben Chapecoense fra Brasil vil aldri bli den samme igjen etter at hele a-laget ble rammet av en flystyrt i Colombia i natt norsk tid.

Bilder fra hjemmebanen til Chapecoense viser nå tårevåte og gripende scener.

Blant annet et fotografi fra garderoben til Brasil-klubben er sterk kost, der tre av klubbens gjenværende spillere er avbildet. De tre fikk ikke være med på det som skulle bli en fatal flytur. Nå sitter de alene igjen.

Én av spillerne sitter med bøyd nakke og ser ned. Én annen holder seg til ansiktet.

- Dette er forferdelige nyheter. Vi er samlet på stadion og ønsker folk velkomne. Vi elsker Chapecoense. Dette er uvirkelig. Vi må bare vente og sette vår lit til Gud. Smerten er vanskelig å takle, sier klubbens visepresident Ivan Tozzo til lokale medier.

Andre bilder viser fans, familie og klubbens støttespillere i sorg ved fotballbanen. Et bilde i sosiale medier viser også det som angivelig er det siste bildet av laget samlet. Det er tatt utenfor flyet, der spillerne og lagledere er stilt opp i klubbens antrekk.

- Tragedie

81 personer satt på flyet (72 passasjerer og et mannskap på 9). Bare seks overlevde, ifølge rapportene. Blant de overlevende er fotballspilleren Alan Ruschel (27). Av passasjerene om bord var nesten alle knyttet til fotballklubben Chapecoense - enten som ansatt i klubben, eller på jobboppdrag for media. 21 av passasjerene var journalister og 48 av passasjerene skal ha vært med i delegasjonen til fotballaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer