Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Nesten-Norge» ut av EM uten en eneste seier

26-26 mot Ungarn holdt ikke.

IKKE GODT NOK: Dette var kampen Norge måtte vinne om de skulle ta seg videre til mellomspillet, men 26-26 og uavgjort mot Ungarn holdt ikke. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
IKKE GODT NOK: Dette var kampen Norge måtte vinne om de skulle ta seg videre til mellomspillet, men 26-26 og uavgjort mot Ungarn holdt ikke. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Ungarn-Norge 26-26 (16-13)

(Dagbladet): Dette var kampen Norge måtte vinne om de skulle ta seg videre til mellomspillet, men 26-26 og uavgjort mot Ungarn holdt ikke.

Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele kampen, men med unntak av en liten periode med norsk ledelse på tampen av den første omgangen hadde Ungarn ett mål eller to å gå på.

Håvard Tvedten, som ikke hadde ett spillemål før kveldens kamp, leverte en god match, men med unntak av en god Harald Reinkind før hvilen og Kristian Kjelling etter pause ble det for mange bom fra storskytterne bak i banen.

Dermed blir beholdningen to tap og ett uavgjort for Robert Hedins gutter. Rett ut i de to siste europamesterskapene og i VM i mellomtiden var Norge ikke med.

- Denne gangen var det ventet. Vi har mange debutanter, og vi må bare bygge videre, sier Robert Hedin til TV 2 etter kampen.

Hele Norges coronakart