Spillerbørs:

Nesten-skandale!

Midtstopper Andreas Hanche-Olsen startet kampen forferdelig og forærte Tyrkia 1-0-målet. Han hevet seg med en målgivende heading rett før pause. Men 1-1 er verken fugl eller fisk for Norge i VM-kvaliken.

JUBEL: Kristian Thorstvedt og Norge jubler etter 1-1-scoringen. Foto: Terje Pedersen / NTB
JUBEL: Kristian Thorstvedt og Norge jubler etter 1-1-scoringen. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Tyrkia - Norge 1-1 (1-1)

ISTANBUL (Dagbladet): Norge kom skjevt ut i et kokende Istanbul, men utliknet rett før pause. 1-1 ble også sluttresultatet.

Det er trener Ståle Solbakken neppe fornøyd med, selv om VM-håpet lever. Norge avslørte fortsatt problemer i midtforsvaret.

Slik vurderer Dagbladet de norske spillerne. Skalaen går fra 1 til 10, der 10 er best. Du må ha spilt i minst 30 minutter for å bli vurdert.

Ørjan Håskjold Nyland - 5

Ble felt av dårlig forsvarsspill på baklengsmålet etter sju minutter. Kunne muligens stupt inn i situasjonen, men kan ikke lastes.

Marcus Holmgren Pedersen - 6

Spilte solid hele veien. Han brukte farten sin og har gitt Norge et nytt angrepsvåpen.

Stefan Strandberg - 5

Klarte ikke å avverge 0-1-scoringen sammen med resten av forsvaret. Spilte en gjennomgående OK kamp, men avslørte tempoproblemer enkelte ganger.

Andreas Hanche-Olsen - 4

Midtstopperen var involvert i første omgang på godt og vondt. Han var direkte skyld i 0-1-scoringen. Rett før pause rettet han opp flausen ved å gi Thorstvedt en målgivende heading. Det reddet kampen hans. Dette kunne blitt skandale!

Birger Meling - 4

Satte Hanche-Olsen i en vanskelig situasjon på 0-1-målet, og får minus for dette. Var ikke like synlig som han pleier å være, men hevet seg utover i kampen.

Martin Ødegaard - 6

Løp og jobbet mye i begge retninger. Klarte å finne medspillerne med ballen, og var en av drivkreftene i det norske spillet. God kamp, flott mentalitet.

Patrick Berg - 6

Traff med pasningene nesten hele tida. Sterk i duellene, og framsto som et defensivt anker på midtbanen. En av Norges bedre spillere.

Morten Thorsby - 5

Jobbet mye, men ble også løpende mye imellom. Hadde en del upresise pasninger, og klarte ikke å spille en vesentlig rolle, slik han kan på sitt beste.

Jens Petter Hauge - 5

Dette var en av de bedre landskampene til Hauge. Han gjorde veldig mye riktig med ballen.

Kristian Thorstvedt - 7

Var spiss i fraværet av Haaland. Jobbet som en helt og utliknet rett før pause. Hisset på seg hele Tyrkia da han feiret foran hjemmepublikum. Ufint? Definitivt. Men Thorstvedt byr på show.

Mohamed Elyounoussi - 4

Han var synlig i perioder av kampen, men også usynlig i store perioder. Har spilt bedre landskamper enn dette.

Innbyttere

Mats Møller Dæhli -

Fikk 15 minutter for Hauge. For kort tid til å bli vurdert.

Veton Berisha -

Fikk 15 minutter for Thorstvedt. For kort tid til å bli vurdert.

Fredrik Aursnes -

Fikk 15 minutter for Berg. For kort tid til å bli vurdert.

Julian Ryerson -

Fikk 6 minutter for Holmgren Pedersen. For kort tid til å bli vurdert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer