Nesten-smell for Sandefjord mot Elverum

Vant med ett mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sandefjord ledet store deler av eliteoppgjøret mot Elverum søndag, men holdt på å rote bort seieren i sluttminuttene. Likevel berget godt forsvar- og keeperspill en viktig 27-26 seier til vestfoldingene.

– Skal vi ta medalje kan vi ikke tape mot Elverum. De er et mye dårligere lag enn oss. Drammen kommer mest sannsynlig til å vinne alle sine kamper, og da kan vi heller ikke avgi poeng, sa Geir Jomaas til NTB.

Han scoret sju mål og ble toppscorer for fjorårets sølvvinnere.

– Vi ledet med fire-fem mål, men ble for ukonsentrerte mot slutten og var taktisk dårlig. Men rutinen vår gjorde at vi vant kampen, la Jomaas til.

Det var Sandefjord som kom best i gang i Elverumshallen. Keeper Sindre Walstad sto som en påle i Sandefjord-buret og slapp kun inn tre mål på snaue tjue minutter. Men Elverum ga seg ikke og ledet 14-12 til pause.

Etter hvilen overtok Svenn E. Medhus i Sandefjord-nettet. 25-åringen, som imponerte under den første landskampen mot Finland, gjorde en god jobb i Elverumshallen.

Kombinert med godt forsvarsspill klarte Sandefjord å dra i land seieren med ett mål til 27-26. Til stor begeistring hos klubbens nye trener, Thomas Franzén.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer