MØTER LAURÉN: Cecilia Brækhus møter svenske Mikaela Laurén i Stokke i oktober, skriver Nettavisen. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
MØTER LAURÉN: Cecilia Brækhus møter svenske Mikaela Laurén i Stokke i oktober, skriver Nettavisen. Foto: John T.Pedersen / DagbladetVis mer

Cecilia Brækhus

Nettavisen: Brækhus bokser mot Laurén i oktober

Cecilia Brækhus møter svenske Mikaela Laurén i bokseringen 21. oktober i Stokke, erfarer Nettavisen.

Kampen i Vestfold blir Brækhus' fjerde på norsk jord. Hun har fra før bokset to ganger i Oslo Spektrum og én gang i hjembyen Bergen.

Det er andre gang Brækhus møter Laurén. I 2010 tok Norges ubeseirede boksedronning en knusende knockoutseier da de møttes i ringen i tyske Rostock.

Brækhus, som fyller 36 år i slutten av måneden, har gått 31 strake kamper uten tap siden proffdebuten i 2007. Hun holder tittelbelter i forbundene WBA, WBC, WBO, IBF og IBO.

Ifølge Nettavisen kommer også Anders Eggan, Hadri Srour, Ali Srour og Simen Nysæther til å bokse under det samme stevnet i Stokke Convention Center.

Mikaela Laurén tilbakeviser imidlertid Nettavisens opplysninger overfor Expressen.

- Hva? Jeg har ikke skrevet under på noen kontrakt, sier hun til avisa.

Hun fortsetter:

- Saken er at jeg ikke har skrevet under på noen avtale ennå. Men vi er i forhandlinger, og det er jo denne kampen jeg håper på og drømmer om.

(NTB/Dagbladet)