Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nettet i storform etter Liverpool-supporterens våte kyss: - Fantastisk

Passende markering av «Valentine's day».

AMORØS FAN: Denne Liverpool-supporteren la bokstavelig talt sin elsk på Divock Origi etter belgierens scoring mot Aston Villa i ettermiddag. Skjermdump: TV 2
AMORØS FAN: Denne Liverpool-supporteren la bokstavelig talt sin elsk på Divock Origi etter belgierens scoring mot Aston Villa i ettermiddag. Skjermdump: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): Jürgen Klopps Liverpool leverte festfotball av en annen verden da svært svake Aston Villa ble slått med hele 6-0 i Birmingham i ettermiddag.

Anfield-laget dominerte voldsomt fra start til mål, og etter pause handlet det meste om hvor stor seieren ville bli. Svaret ble altså 6-0, og det etter nettkjenninger fra seks forskjellige spillere.

En av målscorerne var det belgiske supertalentet Divock Origi (20). Han satte inn 4-0-målet bare minuttet etter at han ble byttet inn for Daniel Sturridge.

Origi brukte både fart og presisjon da han iskaldt satte ballen i mål etter en fantastisk stikkpasning fra Coutinho.

Hete scener Det var imidlertid det som skjedde i sekundene etterpå som fikk TV-seere verden over til å glise litt ekstra i godstolen. Origi løp nemlig rett bort til Liverpool-fansen bak målet.

20-åringen ble nærmest slukt av supporterne på første rad, og der var det spesielt én fan, en mann på rundt 40 år, som åpenbart var glad for både mål, Origis nærvær og det faktum at det er «Valentine's day» i dag.

Supporteren la nemlig begge hendene rundt halsen på Origi, og kysset ham flere ganger. Minst et av kyssene traff belgieren på munnen, noe spissen åpenbart var ukomfortabel med.

Til slutt fikk han kjempet seg løs, men kyssescenen varte i såpass mange sekunder at det nesten var umulig å ikke legge merke til det for de av oss som fulgte kampen på TV.

Det herlige klippet kan forøvrig sees hos TV 2.

Twitter reagerer Twitter har det vært god stemning i kjærlighetens navn etter at bildene fra Villa Park ble kringkastet.

«Han fyren som gir Origi åtte kyss, ett av de på munnen..fantastisk», skriver tidligere tippeligaspiller Morten Giæver på sin Twitter-konto.

«Antagelig en stund til Origi kaster seg inn blant publikum etter en scoring igjen. Men det er jo Valentines!», skriver en annen bruker.

«Kjærlighet mellom spiller og supporter. Håper ikke WAG sitter hjemme og ser på!», skriver en tredje bruker.

- Effektiv En annen peker på at Origi - om ikke annet - er en effektiv type:

«Origi er effektiv. Mål og klining på 1. rad ila ett minutt», skriver han, mens en annen gjør et poeng av hvor ukomfortabel Origi var:

OGSÅ WELBECK FEIRET PÅ TRIBUNEN: Arsenals matchvinner Danny Welbeck (midt i bildet) havnet også sammen med egne fans etter å ha scoret, men han slapp unna kyssing. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix
OGSÅ WELBECK FEIRET PÅ TRIBUNEN: Arsenals matchvinner Danny Welbeck (midt i bildet) havnet også sammen med egne fans etter å ha scoret, men han slapp unna kyssing. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix Vis mer

«Blikket til ?Origi? i det han ser leppene til supporteren nærme seg».

På diverse Liverpool-forum på nettet er det mange som gjør et poeng av at Origi garantert angrer på at han feiret med supporterne, mens andre mener den ivrige kysseren - om ikke annet - kunne ha bedt med Origi på middag først...

Liverpools neste match er borte mot Augsburg i Europa League førstkommende torsdag. Om den kampen vil skape like amorøs stemning, gjenstår å se.

... MENS SPURS-GUTTA FEIRET SLIK: Tottenham-heltene Christian Eriksen og Harry Kane hadde nok med hverandre etter å ha senket Manchester City på bortebane. Foto: Action Images / Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix
... MENS SPURS-GUTTA FEIRET SLIK: Tottenham-heltene Christian Eriksen og Harry Kane hadde nok med hverandre etter å ha senket Manchester City på bortebane. Foto: Action Images / Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media