Nettet koker etter McGregors post: - Det er mulig, sier Mayweather

MMA-stjernen Conor McGregor mot boksestjerna Floyd Mayweather? Begge hinter om at drømmeduellen kan bli en realitet.

(Dagbladet): - Det er mulig. Det er rykter som alle har hørt, det er rykter som jeg har startet. Kanskje er det ikke bare et rykte. Det er bare å krysse fingrene. Det kan bli boksing mot MMA, sa Floyd Mayweather til fighthype.com i går.

I dag fulgte Conor McGregor opp med et bilde på Instagram og Facebook hvor de to superstjernene står ansikt til ansikt med bildeteksten: «MMA vs boksing».

Nå tar nettet av. Publikummet sikler etter stjernenes hint om den vanvittige superkampen, som ennå ikke er bekreftet. På Twitter hagler det inn meldinger om de enorme forventningene til gigantduellen som ser ut til å bli en realitet.

Ble rasende Den britiske tabloidavisen The Sun presenterte den angivelige nyheten allerede på fredag.

Mayweather skal ha blitt rasende etter at McGregor påsto at han kunne slått knockout på Mayweather innen 30 sekunder. The Sun hevdet Mayweather vil få iren til å «spise i seg ordene sine».

Kampen, som angivelig bare er noen formaliteter unna å bli klar, skal trolig finne sted i Las Vegas denne sommeren.

Både Mayweather og McGregor er kjent for å være to av kampsportens mest kjente ansikter. Og begge er berømte for sine sleivete kommentarer og kontroversielle utspill.


Mayweather står med solide 49 seire på 49 kamper og vil ifølge The Sun få med seg utrolige 100 millioner pund - drøye én milliard norske kroner - for å stille i bokseringen. McGregor bokser heller ikke gratis, og får med seg sju millioner pund - som tilsvarer over 80 millioner kroner.

- Snakker mye tull I et intervju med Fight Hype har Mayweather snakket ut om sitt dårlige forhold til 27-åringen fra Irland.

- De sier han snakker mye tull og folk hyller ham for det. Da jeg gjorde det, ble jeg kalt ovenpå og arrogant. Jeg er ingen rasist, men jeg kan fortelle at det fortsatt finnes rasisme der ute, sier Mayweather.

McGregor responderte slik:

- Bland aldri noensinne inn rase igjen i min suksess. Jeg er en ire. Mitt folk er blitt undertrykt, sier McGregor.

SUPERDUELL: Både MMA-stjernen Conor McGregor og boksestjerna Floyd Mayweather hinter at de vil møtes til en gigantduell. Foto: Joe Camporeale-USA TODAY Sports
Picture Supplied by Action Images
SUPERDUELL: Både MMA-stjernen Conor McGregor og boksestjerna Floyd Mayweather hinter at de vil møtes til en gigantduell. Foto: Joe Camporeale-USA TODAY Sports Picture Supplied by Action Images Vis mer
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.