Nettets beste oddstilbud

Før sommeren varsler Norsk Tipping at de er på internett. Dagbladets oddsekspert Jon Sagbakken vurderer de utenlandske konkurrentene på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Til kamp mot utenlandske spillesteder

Her finner du Jon Sagbakkens oddstips!

Centrebet

www.centrebet.com

Odds: Centrebet ligger i den øverste klassen når det gjelder odds, enten det er på favoritter, eller outsidere. Forandret oddsen en del i sommer på norske kamper, og det taler til Norsk Tippings fordel.

Tilbud: Har det beste tilbudet i markedet. Dekker de største ligaene i Europa, Sør-Amerika, og noen i Asia. Flott tilbud også på andre idretter.

Brukervennlighet: Hadde det ikke vært for spilletilbudet, hadde ingen spilt hos Centrebet. Det kan være en prøvelse å finne fram, og siden laster sent. Stort forbedringspotensiale.

Totalt: Den australske bookmakeren ligger fortsatt hakket over sine konkurrenter. Gode odds på et bredt tilbud. Solide og etterrettelige med inn- og utbetalinger. Med en bedre internettside vil de distansere de andre. Norsk Tippings klare hovedutfordrer.

Odds: Litt under Centrebet, men har ofte meget god odds på en del klassiske kamper, med tilsynelatende store favoritter. Flinke til å holde oppsatt odds.Tilbud: Har det som fenger de fleste, men har ikke Centrebets variasjon av tilbud på det enkelte spilleobjekt.Brukervennlighet: Helt greit, men sidene laster litt sent.

Totalt: Har fortsatt noe å gå på, men vi synes det har vært en markant bedring den siste tiden. Holder oddsen oppe, og det er viktig for spillerne. Solide med inn- og utbetalinger. Kniper sølvet.

Odds: Ikke blant de høyeste i markedet, men utmerket seg med flott odds på tidlige runder i Europa-cupen i høst.Tilbud: I toppklasse. Tilbyr spill på en del ligaer som ingen andre av de store gjør. Gjelder både fotball og ishockey. Dyktige på vinteridrett.Brukervennlighet: For dårlig å ikke kunne plukke ut to eller flere ligaer du vil spille fra. Grei nedlastingstid.Totalt: Solide saker fra den tradisjonsrike østerrikske bookien, men uten å være traust. Tilbyr spill på nesten alt som er rundt, og har en fin variasjon på det enkelte objekt. Taper sølvmedaljen på middels odds.

Odds: Litt under middels. Sjelden de store godbitene fra Playoff. Senker oddsen raskt på head-to-head spill på trav.Tilbud: Greit. Savner større spekter på det enkelte objekt, f. eks. spill på resultat pause/full tid. Litt sen med å legge ut oddsen enkelte ganger.Brukervennlighet: I en klasse for seg selv. Sidene laster fort, og det er enkelt å velge kategorier eller spill på en bestemt dag. Strålende.Totalt: På øvre halvdel takket være brukervennligheten.

Odds: Den ferske bookmakeren åpnet flott, med mange kamper med odds helt i superklassen. Har normalisert seg, men fortsatt enkelte godbiter. Har sagt de vil tilby bedre odds enn Norsk-Tipping på ni av ti kamper. Vil stå seg på å servere noen godbiter i stedet for en tidel høyere på alle.Tilbud: Har foreløpig for tynt tilbud på fotball. Konsentrerer seg om de største ligaene i Europa, og har sjelden noe tilbud utover HUB. Lovende med hensyn til vinteridrett.Brukervennlighet: Den som kommer nærmest Playit. Rask nedlasting, og veldig oversiktlige valgmuligheter.Totalt: Må bedre spilltilbudet for å kjempe i teten.

Odds: Ofte høye favorittodds fra Unibet. Ligger mer midt i løypa på de andre, men summen er bra.Tilbud: Savner et bredere spekter av fotballkamper. Bra på hockey og håndball. Også Unibet er litt sene med oddsen.Brukervennlighet: Mangler mye på godkjent. Klumsete framstilling av f.eks. resultatodds. Bør være flere valgmuligheter for utvelgelse av objekter.Totalt: Det spørs om bra odds er nok til å vinne kampen om gamblernes kroner.

Odds: Ligger midt i sjiktet. Mye god odds på amerikansk idrett.

Tilbud: Mye spennede tilbud fra Yabet, noen er de alene om å tilby. Gode på amerikanske idretter, men savner et bredere spekter av spillmuligheter på det enkelte objekt.Brukervennlighet: Nesten helt likt SWWW. For dårlig utvelgelse, og sidene laster lovlig sent.Totalt: Skiller seg ut på unike spilltilbud, men har ellers mye å gå på.

Odds: Ligger ganske lavt, men er viden kjent for å sette kraftig overodds på amerikanske idretter. Mange spiller baseball hos William Hill, og har gjort store penger.Tilbud: Tilbyr de vanlige europeiske ligaene, med naturlig hovedvekt på de britiske. Har også gode tilbud på hest, greyhound og snooker. I England veddes det som kjent på alt.Brukervennlighet: Ikke stort bedre enn Centrebet, og det er fristende å reise til London i stedet for å spille på nettet. Blant annet må du regne ut oddsen selv ved multispill.Totalt: Ikke å anbefale dersom du ikke vil gjøre et kupp på baseball. Eller snooker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer