Nettsus for Carew i Roma

John Carew har fått en drømmestart i Roma. Onsdag satte han inn det tredje målet mot Vardar Skopje i UEFA-cupen.

Roma vant til slutt 4-0 og har dermed et godt utgangspunkt før returkampen i Makedonia.

Dellas og de Rossi satte inn målene før pause, mens John Carew øket til 3-0 etter hvilen. Delvecchio ordnet 4-0 på overtid.

Carews mål kom etter hjørnespark fra høyre i det 54. minutt. Landslagsspissen raget høyest og stanget ballen i nettmaskene. I tillegg til målet hadde Carew et forsøk i tverrligger.

Nummer to

Carew scoret sitt debutmål for Roma i seriekampen mot Brescia, en kamp Roma vant 5-0. Da scoret Lørenskog-gutten på straffe helt på slutten av kampen.

Det var et B-preget Roma-lag trener Fabio Capello sendte på banen onsdag kveld. Verken Francesco Totti eller Antonio Cassano startet på topp. Det var tydelig at Capello ville spare sine største stjerner til søndagens serie A-kamp mot Ancona.

Men Roma var totalt overlegne. Vardar hadde knapt et forsøk på mål.

- Det var bra at flere av spillerne fikk muligheten til å ta det med ro. Og jeg er veldig godt fornøyd med hvordan laget svarte, sa Capello.

Fornøyd Capello

- Det er alltid vanskelig for spillere som ikke har vært på banen så mye, men de gjorde det bra. Jeg vil at de skal gjøre det vanskelig for meg å ta ut laget, smilte Roma-treneren.

Dette var Romas første hjemmeseier i europacupen siden seieren over Barcelona i februar 2002.

NTB