Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neuer: – Resten av kampene blir som finaler

Tyskland-kaptein Manuel Neuer mener de to siste gruppespillkampene i fotball-VM blir å regne som finaler etter tapet mot Mexico.

MÅ VINNE: Manuel Neuer og Tyskland. Foto: NTB Scanpix
MÅ VINNE: Manuel Neuer og Tyskland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tyskland gikk på en overraskende smell og tapte 0-1 mot Mexico søndag. For å sikre seg avansement fra gruppen kan tyskerne bli nødt til å slå både Sverige og Sør-Korea.

– Fra nå av har vi kun finaler igjen. Spillerne må vise hva de kan, men jeg er overbevist om at vi kan klare det, sa Neuer da han møtte pressen tirsdag.

Han la til at tyskerne må vise hva som har gjort laget så sterkt tidligere.

– Vi skal vise det mot Sverige.

Før VM snakket mange om at Tyskland kan bli det første landet som forsvarer en VM-tittel siden Brasil gjorde det i 1962. Nå står verdensmesterne i fare for å ryke ut allerede etter gruppespillet.

– Vi er selv våre største kritikere, og vi er sinte og skuffede over hva vi viste mot Mexico, sier den tyske keeperen og legger til at de må legge Mexico-kampen bak seg og komme seg videre.

Tyskland møter Sverige førstkommende lørdag og avslutter gruppespillet mot Sør-Korea onsdag 27. juni. Sverige og Mexico står med tre poeng etter første runde, mens Tyskland og Sør-Korea står uten poeng.

(NTB)