- HAR BESTEMT MEG: Schalke-keeper Manuel Neuer sa etter kampen mot Werder Bremen i går at han har bestemt seg for hvor framtida ligger. Klubbens sportssjef mener det ikke er fullt så enkelt. Foto: Martin Meissner, AP/Scanpix
- HAR BESTEMT MEG: Schalke-keeper Manuel Neuer sa etter kampen mot Werder Bremen i går at han har bestemt seg for hvor framtida ligger. Klubbens sportssjef mener det ikke er fullt så enkelt. Foto: Martin Meissner, AP/ScanpixVis mer

Neuer har bestemt seg for hvor han vil spille

- Beslutningen er tatt, sier den United-aktuelle keeperen.

(Dagbladet): Den tyske landslagskeeperen Manuel Neuer har ett år igjen av kontrakten med Schalke.

Han har vært regnet som en het kandidat til å overta etter Edwin van der Sar i Manchester United, Schalkes motstander i Champions League-semifinalen.

Etter gårsdagens 1-1-kamp borte mot Werder Bremen fortalte han journalistene i intervjusonen at han hadde bestemt seg for hvor han vil spille i framtida.

- Beslutningen er tatt. De som trenger å vite det, vet det. Så alt er avklart, sa Neuer ifølge Kicker.

Schalkes sportssjef Horst Heldt avviser imidlertid at saken er så klar som keeperen selv hevder.

- Det er tendenser. Men det er ikke endelig bestemt. Det er ingen klubber som har kontaktet oss. Man må ikke glemme at Manuel har kontrakt med oss til 2012, sier han.

Bayern München er regnet som en minst like stor favoritt som United til å kapre landslagskeeperen etter et intervju med Kicker i slutten av mars, der han snakket varmt om å bli i Tyskland og Bundesliga.

- Jeg kan dra til utlandet to ganger i året - i vinter- og sommerferien. Om man må spille fotball i utlandet? Det finnes spillere som mener det. Jeg ser det ikke slik, sa Neuer.

Han sa også at han ønsker å bli tysk mester minst en gang i karrieren.