Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League:

Neuer har spilt sin siste kamp for sesongen

Skadesmell for Bayern.

UTE: Manuel Neuer kan være ferdig for sesongen. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix<div><br></div>
UTE: Manuel Neuer kan være ferdig for sesongen. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix

Vis mer

Bayern Münchens keeperstjerne Manuel Neuer pådro seg et brudd i venstrefoten i mesterligaexiten for Real Madrid. Han er ventet å være ute i to måneder.

Mesterligakvelden endte dobbelt ille for den profilerte landslagsmålvakten tirsdag. Ikke bare røk Bayern ut av turneringen, men etter kampslutt fikk Neuer påvist en fotskade. Det bekrefter den tyske storklubben selv.

31-årige Neuer pådro seg bruddet i ekstraomgangene av den dramatiske kampen i Madrid.

– Manuel Neuer har en alvorlig skade. Han er ute i åtte uker, opplyser Bayerns styreformann Karl-Heinz Rummenigge til Kicker.

Det betyr at Neuer går glipp av de gjenværende kampene i Bundesliga og den tyske cupen. Han kom nylig tilbake etter en mindre fotoperasjon som holdt ham på sidelinjen i tre kamper.

Real Madrid hadde med seg en 2-1-ledelse fra bortekampen i München forut for tirsdagens kvartfinale. Ved full tid på Santiago Bernabéu var Bayern foran med samme sifre, og dermed måtte det ekstraomganger til.

Der kollapset den tyske storklubben.

Cristiano Ronaldo scoret i alt fem av målene i Real Madrids sammenlagtseier (6-3).

(NTB)