Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neuer klar for Bayern Munchen

Blir den nest dyreste tyske spilleren gjennom tidene.

KLAR FOR BAYERN: Manuel Neuer vant den tyske cupen med Schalke i mai. Nå er han klar for Bayern Munchen. Foto: AFP Photo / Partik Stollarz
KLAR FOR BAYERN: Manuel Neuer vant den tyske cupen med Schalke i mai. Nå er han klar for Bayern Munchen. Foto: AFP Photo / Partik Stollarz Vis mer

(Dagbladet): Schalke 04-keeper Manuel Neuer er klar for Bayern Munchen.

Det bekrefter klubben i en pressemelding.

Bayern Munchen betaler, ifølge Infostrada, mellom 18-25 millioner euro for skuddstopperen. Det er den nest høyeste summen betalt for en tysk spiller. Mario Gomez er den dyrest tyske spilleren, også han ble kjøpt av Bayern Munchen for 30 millioner euro.

- Klubben hadde ikke lyst til å miste Manuel, og det var en vanskelig avgjørelse å la ham gå. Vi valgte til slutt å akseptere tilbudet til Bayern ettersom det var den beste løsningen for Schalke og for Manuel Neuer, sier Horst Heldt, manager og styremedlem i Schalke 04, i pressemeldingen.

Neuer imponerte stort i det første møtet med Manchester United i Champions League, og tyskeren la aldri skjul på at han var klar for nye utfordringer.

Det falt Scalke-fansen tungt på brystet, og under feiringen av cupfinale-seieren i den tyske cupen viste en supporter sin misnøye med at Neuer ønsket seg bort.

- Mange supportere er nok skuffet over å miste et slikt forbilde, men la oss ikke glemme den utrolige jobben Manuel har gjort for oss, sier Heldt.

PS. Tidligere i dag signerte Bayern Munchen også tidligere Schalke-back Rafinha fra Genoa.