Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neuer kritisk til Tysklands «attraktive» spillestil

Liker seg bedre i Bayern München.

SLAPP INN FIRE: Manuel Neuer måtte hente fire baller ut av nettet i 4-4-kampen mot Sverige tidligere denne måneden. Landslagskeeperen mener Joachim Löw er for opptatt av å spille attraktiv fotball. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
SLAPP INN FIRE: Manuel Neuer måtte hente fire baller ut av nettet i 4-4-kampen mot Sverige tidligere denne måneden. Landslagskeeperen mener Joachim Löw er for opptatt av å spille attraktiv fotball. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer

Bayern München-keeper Manuel Neuer mener landslagssjef Joachim Löw er altfor opptatt av å spille underholdende fotball.

Siden Tyskland røk ut i semifinalen mot Italia i sommerens EM har landslagssjef Joachim Löw fått kritikk fra ulike hold. Keeper Manuel Neuer er en av dem som er misfornøyd med hvordan Tyskland opptrer for tiden.

- Vi har forsøkt å spille effektiv fotball på landslaget, men det har alltid handlet mest om å spille attraktivt. I Bayern München er effektivitet viktigst, sier landslagskeeperen, som tydelig har mer troen på spillestilen i klubblaget.

Tyskland ledet 4-0 mot Sverige i VM-kvalifiseringen for to uker siden, i en kamp som til slutt endte 4-4. Denne kampen er en av flere som har irritert Neuer.

- Kampen mot Sverige viser bare at ingenting er forandret. I kampene mot Hellas og Østerrike slapp vi inn mål som nesten ikke kunne vært verre, sier Neuer.

Löw forsvarte i forrige uke sin taktikk og hevdet at det ikke finnes noe alternativ til den spillestilen han har innført i det tyske laget.

(NTB)