OVERLEGEN: Magdalena Neuner var trolig revansjesugen etter kalddusjen i Nove Mesto, og var i egen klasse på dagens sprint. Foto:   REUTERS/Petr Josek
OVERLEGEN: Magdalena Neuner var trolig revansjesugen etter kalddusjen i Nove Mesto, og var i egen klasse på dagens sprint. Foto: REUTERS/Petr JosekVis mer

Neuner slo hardt tilbake etter skyteflause

Tora Berger misset pallen.

(Dagbladet): Magdalena Neuner felte noen tårer i målområdet etter flausen i Nove Mesto, der hun kastet bort en klar ledelse på jaktstarten etter å ha skutt på feil skive.

På sprinten i Anterselva slo den tyske yndlingen hardt tilbake.

Neuner gikk forrykende i sporet, og da spilte det ingen rolle at hun skjøt på seg én strafferunde på stående. I mål var hun 17,5 sekunder foran finske Kaisa Mäkäräinen, som leverte to feilfrie serier. Hviterussiske Darya Domracheva gikk også styggfort og knep tredjeplassen selv med to strafferunder.

UTENFOR PALLEN: Tora Berger bommet én gang på stående, og misset dermed en pallplass. Foto: REUTERS/Petr Josek
UTENFOR PALLEN: Tora Berger bommet én gang på stående, og misset dermed en pallplass. Foto: REUTERS/Petr Josek Vis mer

Tora Berger måtte ta til takke med en fjerdeplass, for fjortende gang i karrieren. Hun traff på fem av fem på liggende skyting, men bommen på stående ble kostbar. En sedvanlig sterk sisterunde førte henne opp fra sjetteplass til fjerdeplass, men 11,5 sekunder bak pallplass.

Synnøve Solemdal var foran Tora Berger etter siste skyting, men gikk litt tom for krefter de siste par kilometerne og ble nummer sju.