Neville gjør alt for å lykkes i Spania - nå har han brukt 200 000 av egen lomme

På Ipad til alle spillerne.

BOSS: Gary Neville (40) hadde en fantastisk karriere som spiller. Nå er den tidligere Manchester United-backen i gang med trenerkarrieren. Foto:  Bagu Blanco / BPI / REX Shutterstock / NTB Scanpix
BOSS: Gary Neville (40) hadde en fantastisk karriere som spiller. Nå er den tidligere Manchester United-backen i gang med trenerkarrieren. Foto: Bagu Blanco / BPI / REX Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-legenden Gary Neville er for alvor i gang med trenerkarrieren. Tidligere i desember tok han over den spanske storklubben Valencia.

40-åringen står fortsatt uten seier etter tre kamper. I debuten ble det 0-2-tap for Lyon i Champions League, og i de to seriekampene han har ledet laget er det blitt 1-1 - mot Barcelona og Eibar.

I kveld tyder imidlertid alt på at Neville får sin første seier, når Valencia tar i mot Barakaldo i Copa del Rey. Valencia vant første kamp 3-1 borte, og sånn sett er kveldens kamp på Mestalla nærmest som en formalitet å regne.

Kjøpte Ipad til spillerne Uansett hva resultatet blir er det åpenbart at Neville har store planer om å lykkes som manager. Den tidligere høyrebacken har ifølge The Mirror kjøpt Ipad til alle spillerne sine for å kunne maksimere effekten av videoanalyse.

- Alle spillere får en Ipad slik at vi kan vise dem klipp fra kamper og treninger, sier tidligere storspiller Miguel Angel Angulo, som er en del av Nevilles støtteapparat.

Engelskmannen har bedt klubben om å installere kameraer som kan filme klubbens treninger i fugleperspektiv. Slik skal han forsøke å gi spillerne sine en bedre forståelse av hvordan laget skal spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer