Neville-gutta advarer van Nistelrooy

Gary og Phil Neville tror verken Juan Sebastian Veron eller Ruud van Nistelrooy er forberedt på Manchester-derbyet.

De to United-brødrene er Manchestergutter som er flasket opp i United. Møtet med City på Maine Road i morgen er derbydebuten for Veron og van Nistelrooy.

- Ruud og Seba vil forstå at dette er noe helt annerledes når det nærmer seg avspark. Seba har spilt i Roma-derbyet, men Ruud nok har aldri spilt i et lokaloppgjør så stort, sier yngstebror Phil til

The Mirror

.

- Hvis de ikke har fortstått det ut i fra avisene eller atmosfæren i garderoben denne uka, får de rett inn når de skal varme opp.

United legger opp en spesiell taktikk på Maine Road.

- Noe av det viktigste for oss er å dempe publikummet deres, det gjør vi enten ved å score eller beholde ballen i laget, sier Phil.

Eldstebror Gary påstår han aldri har tapt for City på noe nivå siden han startet som junior i United.

- Jeg har aldri opplevd smerten i et derbytap, og det vil jeg ikke heller. Jeg har snakket med noen av gutta som var med å tape 1-5 i 1989, og den lidelsen vil ikke jeg ha. De som var med var sjokkert, knust og flaue.

City-manager Kevin Keegan har aldri ledet City mot United før. Han bare gleder seg, på trass av store defensive skadeproblemer hos det nyopprykkede laget.

- Vi har alltid visst dette er en storkamp, og formen teller egentlig ikke. Uansett er formen vår like god som Manchester Unites, vi har vunnet de to siste bortekampene våre, sier Keegan til

Citys hjemmeside

.

(Dagbladet.no)

<B>DERBY-DEBUT: Ryan Giggs (t.v) har spilt og scoret mot City, mens Juan Veron (t.h) og Ruud van Nistelrooy får sin første sjanse mot byrivalen i morgen.