Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neville hardt ut mot Klopp-velkomsten: - Jeg er sikker på at han ikke kan tro det

«Det er nesten som om Liverpool må imponere Jürgen Klopp. Det skulle vært omvendt.»

UT MOT LIVERPOOL: Gary Neville mener det virker som om Liverpool føler at de er heldige som har fått Klopp, mens det heller skulle vært omvendt. Foto: AFP/Paul Ellis/NTB Scanpix
UT MOT LIVERPOOL: Gary Neville mener det virker som om Liverpool føler at de er heldige som har fått Klopp, mens det heller skulle vært omvendt. Foto: AFP/Paul Ellis/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ankomsten til tyske Jürgen Klopp har fått Liverpool-fansen til å tro på store ting i framtiden. Flere har gått offentlig ut og hyllet ansettelsen av den karismatiske 48-åringen.

Premier League-ekspert Gary Neville har sett seg lei på hyllesten av Klopp, som av mange sentrale Liverpool-folk plasserers på en pidestall. Jamie Carragher er blant dem som har snakket varmt om ansettelsen.

Det skjer før manageren har ledet klubben i en eneste kamp.

«Jeg ville ikke være den som ødelegger festen, men oppstandelsen rundt Klopps ankomst er i ferd med å kollidere med realiteten i Liverpools nåværende situasjon», skriver Neville i en kommentar på The Telegraph.

Neville mener at Klopp ikke vil være komfortabel dersom han leser engelske medier, hvor han stort sett hylles opp i skyene. Neville synes det er trist at det skjer i en historisk klubb som Liverpool. En klubb Neville mener er blottet for selvtillit om dagen.

«Det er nesten som om Liverpool må imponere Jürgen Klopp. Det skulle vært omvendt», skriver Neville.

Neville mener engelsk forball har mistet alt av tro på sitt eget system når det gjelder engelske managere og muligheten for suksess.

Han tror samtidig Klopp ville blitt møtt med mye mer press dersom han tok over en klubb i et annet land.

«Jeg er sikker på at Klopp ikke kan tro det. Hvis en tysk manager dro til Spania så er det ingen sjanse for at spanjolene ville reagert på samme måte.»

Neville påpeker at det virker som om Liverpool føler at de er heldige som har fått Klopp, og den tidligere Manchester United-spilleren er «ukomfortabel» med det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!