MANGLENDE STYRKE: Gary Neville mener Arsenal har for lite styrke i laget. Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB Scanpix
MANGLENDE STYRKE: Gary Neville mener Arsenal har for lite styrke i laget. Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB ScanpixVis mer

Neville kritiserer Wengers spillertropp: - Det er enten naivt eller arroganse

- Når du ikke vinner tar du feil, og folk finner årsaker, svarer Wenger.

(Dagbladet): Arsenal har gått målløse av banen på Emirates i fem av de siste seks ligakampene med 0-0 mot Liverpool i går. Sky Sports-kommentator Gary Neville mener at laget til Arsène Wenger ikke har nok styrke.

Han savner spillere som var en del av gullaget for snaut ti år siden, spillere som Patrick Vieira. Arsenal-laget med Vieira i spissen vant tre ligamesterskap mellom 1998 og 2004. Newille peker også på spillere som Yaya Touré og Vincent Kompany i Manchester City.

- Arsène Wengers jobb er helt utrolig, men jeg kan ikke skjønne hvorfor han ikke signerer spillere med styrke som kan hjelpe disse talentfulle spillerne slik at de kan vinne ligaen, sier Neville ifølge The Telegraph.

Den tidligere Manchester United-spilleren mener det er den største feilen Wenger har gjort i sin Arsenal-karriere. Neville tror Arsenal aldri vil vinne ligaen med de spillerne som er i troppen nå.

- For meg er det arroganse. Jeg tenker arroganse. Det gjør jeg virkelig. Å tro at du ikke trenger å tilpasse laget, gjøre forandringer for å slå tilbake mot andre lag du spiller mot og deres styrker. Det er enten naivt eller arroganse, sier Neville.

Arsenal-manager Arsène Wenger er ikke enig i utspillet.

- Se her, jeg vet ikke hva det har å gjøre med arroganse. Du vil mange slags attributter siden jeg kom hit. Jeg forsøker bare å gjøre en god jobb i 20 år. Jeg lar andre dømme kvaliteten på mitt arbeid, sier Wenger.

Etter flere tiår i sjefsstolen i London-klubben, er det ikke noen som ser ut til å vippe Wenger av pinnen.

- Alle har sin mening og sin rett til å ha det. Jeg kan bevise for deg at det nødvendigvis ikke er riktig, men la oss ikke gå inn i den debatten. Når du ikke vinner tar du feil, og folk finner årsaker. Er det gode årsaker? Jeg har nok erfaring til å vite når det er riktig og når det er galt, sier Wenger.