Neville kritiserer Wengers spillertropp: - Det er enten naivt eller arroganse

- Når du ikke vinner tar du feil, og folk finner årsaker, svarer Wenger.

MANGLENDE STYRKE: Gary Neville mener Arsenal har for lite styrke i laget. Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB Scanpix
MANGLENDE STYRKE: Gary Neville mener Arsenal har for lite styrke i laget. Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal har gått målløse av banen på Emirates i fem av de siste seks ligakampene med 0-0 mot Liverpool i går. Sky Sports-kommentator Gary Neville mener at laget til Arsène Wenger ikke har nok styrke.

Han savner spillere som var en del av gullaget for snaut ti år siden, spillere som Patrick Vieira. Arsenal-laget med Vieira i spissen vant tre ligamesterskap mellom 1998 og 2004. Newille peker også på spillere som Yaya Touré og Vincent Kompany i Manchester City.

- Arsène Wengers jobb er helt utrolig, men jeg kan ikke skjønne hvorfor han ikke signerer spillere med styrke som kan hjelpe disse talentfulle spillerne slik at de kan vinne ligaen, sier Neville ifølge The Telegraph.

Den tidligere Manchester United-spilleren mener det er den største feilen Wenger har gjort i sin Arsenal-karriere. Neville tror Arsenal aldri vil vinne ligaen med de spillerne som er i troppen nå.

- For meg er det arroganse. Jeg tenker arroganse. Det gjør jeg virkelig. Å tro at du ikke trenger å tilpasse laget, gjøre forandringer for å slå tilbake mot andre lag du spiller mot og deres styrker. Det er enten naivt eller arroganse, sier Neville.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.