City hylles - United slaktes

Neville kritisk etter Citys praktmål: - Vet ikke om de er gode nok

Scoret etter 44 pasninger, men må se seg slått av byrivalen.

USIKKER: Gary Neville ble vitne til klasseforskjellen mellom hans gamle klubb og den lyseblå byrivalen. Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
USIKKER: Gary Neville ble vitne til klasseforskjellen mellom hans gamle klubb og den lyseblå byrivalen. Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United falt til kort mot byrival Manchester City i søndagens gigantoppgjør, og i etterkant er det spesielt et mål som har fått mye oppmerksomhet.

De lyseblå brukte 44 pasninger og ett minutt og 55 sekunder - 2,13 prosent av hele kampen - på å bryte ned naboen, før Ilkay Gündogan satte inn 3-1 bak David de Gea.

Med presise én-touch pasninger, triangler og godt beregnede løp kvernet ligalederen de røde i stykker, i en manøver som har blitt hyllet i det vide og det brede.

- Grunnen til at vi spiller ballen er for å få motstanderen til å bevege seg. Det gir ikke mening å spille ballen bare for å spille ballen, forklarte City-manager Pep Guardiola etter kampen.

Det er for øvrig United som har ligarekorden for antall pasninger før et mål, scoret av Juan Mata i 2015.

Hylles

Etter kampen kalte tidligere Manchester City-spiller Rodney Marsh scoringen for det perfekte mål, og han var ikke alene om å lovprise City-spillernes ferdigheter.

Tidenes toppscorer i Premier League og BBC-ekspert, Alan Shearer, var blant dem som var imponert over Gündogans scoring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer