Neville rasende på FA

Mener suspensjonen av Rooney kan skade det engelske landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går ble Wayne Rooney tiltalt for voldelig oppførsel etter episoden med Boltons Tal Ben Haim i kampen 2. juledag. FA mener Rooney dyttet Ben Haim i ansiktet, men har også tiltalt sistnevnte for «upassende oppførsel» ved å overreagere i situasjonen.

I United er man rasende over tiltalen mot deres unge juvel, men det er ikke ventet at spissen vil anke. Det må han i så fall gjøre innen i ettermiddag.

Gary Neville mener FAs avgjørelse er enda et eksempel på at forbundet er ekstra strenge mot spillere fra Manchester United.

- Jeg hørte ordet «voldelig» bli brukt i forbindelse med Wayne. At Wayne Rooney blir tiltalt for «voldelig oppførsel» er bare latterlig, sier Neville til The Sun.

Nå er han redd for at Manchester United-supporterne vil vende seg mot det engelske landslaget.

- I de siste seks eller sju årene har det vært noen særdeles dårlige erfaringer for United-spillere. Fansen føler nok at de blir behandlet urettferdig gjennom England-situasjonen, og at de ikke blir hørt, sier Neville.

Suspensjonen av Rooney vil føre United inn i en spisskrise, siden Alan Smith er den eneste angriperen som er spilleklar i kampene mot Middlesbrough, Tottenham og Exeter i FA-cupen. Sannsynligvis vil Giggs spille sammen med Smith på topp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.