Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neville raser mot utlendingene i ligaen

Manchester United-forsvarer Gary Neville er nådeløs mot de utenlandske spillerne i Premier League som kritiserte Englands innsats under sommerens EM-sluttspill. - Idioter, kaller Neville kollegene i ligaen. Les det siste om Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er de vanlige utenlandske idiotene som spiller i landet vårt, som ingen har hørt om før de kommer hit og begynner å snakke negativt om det engelske spillet, sier Neville i et intervju med magasinet Shott, ifølge Sky Sports.

- Jo før de skjønner at de ikke hadde vært noenting uten engelsk fotball, dess bedre, sier Neville.

Neville innrømmer også i intervjuet at Englands spill ikke var bra nok i EM.

- Man kan snakke om enkeltepisoder, litt flaks, dommeravgjørelser og sånne ting, men fakta er at vi ikke var gode nok, sier Neville,

GEORGE GRAHAM er fornøyd med Tottenhams ligastart, men advarer konkurrentene med at London-klubben har mer å gå på. - Jeg tror vi har mye mer i vente, sier Graham. Tottenham ligger på femteplass i ligaen, men er bare ett poeng bak Manchester United, som ligger på tabelltopp.

JOE ROYLE har gjort det klart at han ikke kommer til å kjøpe Chelsea-forsvarer Alberto Ferrer som erstatter for Manchester City-forsvarer Richard Edghill. - Jeg har ikke vært i kontakt med Chelsea i det hele tatt, sier Royle til Planetfootball.

SAVIO, Real Madrids brasilianer, er svært nær ved å signere kontrakt med Chelsea. Real Madrid og Chelsea skal ha kommet til enighet om en overgangssum på 116 millioner kroner. Brasilianeren kommer til å tjene 18 millioner kroner i Chelsea når han skriver under en femårskomtrakt.

DAVID GINOLA kan godt tenke seg å spille sweeper for Aston Villa i framtida. Ginola vil spille bakover på banen for å holde ut lenger på toppnivå. - Andre spillere sier til meg: David, du kan holde på mye lenger fordi du vil gjøre deg godt som playmaker på midten av banen med din hurtighet, blikk og ballferdigheter. Kanskje jeg til og med kan spille sweeper, sier Ginola.