Neville savner Solskjær

- Håper han snart er tilbake.

Manchester United-veteran Gary Neville savner Ole Gunnar Solskjær, og håper at hans norske sidemann i United-garderoben snart er tilbake.

Neville har fulgt Solskjær på den lange veien tilbake etter den mye omtalte kneskaden, og er dypt imponert over kompisen.

- I 12-14 måneder har han slavet rundt i treningsstudioet fra ni til tre. Du vil ikke tro den jobben han har nedlagt, sier landslagsbacken i et intervju med klubbens egen TV-kanal MUTV.

- Det virker kanskje ikke som så mange og lange timer, men vi snakker om å være i et treningsstudio i 12 måneder i strekk når du er fotballspiller. Han har rett og sett gitt alt, tilføyer han.

En legende

Neville legger ikke skjul på at han savner de menneskelige sidene ved Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg håper virkelig at han er tilbake snart. Jeg sitter ved siden av ham i garderoben, og han er en av de hyggeligste karene jeg har møtt, sier han.

Landslagsbacken har stor tro på at Ole Gunnar Solskjær vender tilbake til fotballbanen.

- Hvis noen kan komme tilbake etter en sånn skade, er det ham. Han har vært så profesjonell og gjort alt perfekt, sier Neville.

Veteranen føler seg sikker på at han får se Solskjær på banen i United-drakt igjen, og håper han selv er på banen når den kvelden kommer.

- Han kommer trolig til å få historiens mest spesielle mottakelse på Old Trafford, sier Neville, og viser til at Solskjær er helt spesiell i Manchester.

- Han vil alltid være en av legendene i Manchester United. Old Trafford kan gi deg mange øyeblikk der du fryser på ryggen, og jeg er sikker på at Ole vil få et sånt. Jeg ser for meg at han scorer mål for United igjen, sier han.

Tålmodig

23. august var det ett år siden Ole Gunnar Solskjærs problematiske kne ble operert. Hovedpersonen hadde håpet å være tilbake på fotballbanen i høst, men foreløpig er comebacket lagt på is.

Årsaken er at kristiansunderen har fått påvist en rift i en leddflate i det samme kneet. Nå må Solskjær forholde seg rolig og smøre seg med mer tålmodighet.

Sir Alex Ferguson uttrykte nylig bekymring, og sa for første gang at han ikke kunne garantere at Solskjær kom tilbake på fotballbanen. Gary Neville er altså langt mer optimistisk.

(ANB)

GODE KOMPISER: Gary Neville og Ole Gunnar Solskjær.