Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neville skryter av Brann

Everton-kaptein Phil Neville tror det blir en tøff returkamp.

BERGEN (Dagbladet.no): Brann - Everton 0-2.

Everton-kaptein Phil Neville var naturlig nok svært fornøyd over utgangspunktet laget tar med seg til returoppgjøret i Liverpool neste uke, men lot seg imponere over et Brann-lag i oppkjøringsfasen.

- Brann ga oss god motstand, og det ble en tøff kamp for oss, som det også kommer til å bli på Goodison Park neste uke, sier yngstebror Neville som vant Champions League med Manchester United i 1999.

Veteranbacken mener seriemestrene fra Bergen ikke bar preg av ikke å ha spilt en tellende fotballkamp på to måneder.

- Det var ikke lett å se at Brann ikke hadde spilt kamp på åtte uker. De er et lag med gode individuelle ferdigheter, godt organisert defensivt og farlige på dødball, påpeker Neville, som også merket seg enkeltspillere som stod frem.

- Spesielt midtstopperen Sigurdsson imponerte meg med styrke og hurtighet. Demba, som kom inn viste gode ferdigheter, og Solli viste seg som en veldig kraftfull spiller, avslutter Everton-kapteinen.

Brann viste tidvis gode takter mot Everton onsdag kveld, men blåtrøyene var mer effektive - og skaffet seg også et veldig godt utgangspunkt takket være et offside-mål.

IMPONERT: Phil Neville mener det ikke var spesielt synlig at Brann ikke har spilt en tellende kamp på to måneder. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
IMPONERT: Phil Neville mener det ikke var spesielt synlig at Brann ikke har spilt en tellende kamp på to måneder. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer
image: Neville skryter av Brann
VANSKELIG FOR BRANN: Petter Vaagan Moen & Co. har mye å ta igjen på Goodison Park.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media