Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nevland avgjorde for Groningen

Scoret begge målene da Feyenoord ble slått 2-1.

Nevland sendte laget sitt i ledelsen etter 23 minutter da han satte inn en keeperretur fra Gabor Babos. Hjemmelaget utlignet ved Dirk Kuijt før pause, men den tidligere Viking-spilleren slo til igjen etter 71 minutter.

Innbytteren Pinas la inn, og både lagkaptein Sander van Gessel og Nevland prøvde å få ballen i mål. Nordmannen ble kreditert scoringen som ødela dagen for flesteparten av de 40.500 tilskuerne på De Kuip.

Nevland ble byttet ut ett minutt før full tid, til varm applaus fra Groningen-tilhengerne. Med nordmannen på laget har Groningen tatt tre strake seirer og klatret fra 13. til 9. plass på tabellen.

Feyenoord på 3. plass tapte ytterligere terreng til serieleder PSV som økte sitt forsprang med 2-0-seier over Vitesse. PSV er fem poeng foran Alkmaar og ni foran Feyenoord.

Lørdag scoret Daniel Berg Hestad to mål da Heerenveen vendte 0-1 til 3-1 mot Roosendaal, så det var en god helg for nordmennene i nederlandsk fotball.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media